NavMenu

Prvi Global Game Jam od 26. do 28. januara u Baru

Izvor: Mina Utorak, 09.01.2024. 15:16
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash / ELLA DON)Ilustracija
Prvi Global Game Jam u Crnoj Gori održaće se krajem mjeseca u Baru. Organizatori prvog Global Game Jam-a, koji će se održati od 26. do 28. januara u hotelu Pharos, su Turistička organizacija (TO) Bar i Savez elektronskih sportova Crne Gore.

- Game Jam pruža jedinstvenu priliku entuzijastima, dizajnerima igara, programerima i kreativcima da se okupe i stvore nešto jedinstveno za samo nekoliko dana - saopšteno je iz TO Bar.

Timovi će tokom ovog trodnevnog događaja razvijati originalne koncepte i kroz saradnju stvarati igre koje će zadiviti publiku.

Global Game Jam je najveći događaj stvaranja igara u svijetu koji se realizuje širom planete i okuplja desetine hiljada učesnika - jammera, na stotinama fizičkih i virtuelnih lokacija u preko stotinu zemalja širom svijeta.

Pored odlične zabave, planiran je i vrijedan nagradni fond i to prvo mjesto 750 EUR, a drugo 250 EUR.

Prijave su otvorene do 22. januara, a možete se prijaviti OVDJE.

- Događaj je otvorenog tipa i koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane da nam se pridruže. Radujemo se vašem prisustvu na ovom kreativnom putovanju i zajedničkom stvaranju igara. Vidimo se na prvom Global Game Jam-u u Crnoj Gori - zaključuje se u saopštenju.

Mapa : Hotel Pharos Bar
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.