NavMenu

Rad studenata Arhitektonskog fakulteta nagrađen na 31. Međunarodnom salonu urbanizma

Izvor: eKapija Subota, 12.11.2022. 10:16
Komentari
Podeli
(Foto: Univerzitet Crne Gore)
Studenti Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Sofija Poleksić, Filip Ružić i Tripko Janjić osvojili su nagradu na 31. Međunarodnom salonu urbanizma u Čačku u kategoriji Studentski radovi.

Kako je saopšteno iz UCG, priznanje su dobili za rad CIVITAS - vertikalni grad za izbjeglice, pod mentorstvom prof. dr Svetlane Perović i saradnice u nastavi dr Sanje Savić, na predmetu treće godine (Urbanističko projektovanje II).

U saopštenju se navodi i da je na Međunarodnom salonu urbanizma Arhitektonski fakultet učestvovao sa osam studentskih radova, od kojih su tri rada prošli selekciju, te su dio izložbene postavke Salona, u periodu od 8. do 13. novembra 2022. godine.

Osim nagrađenog rada, na izložbi Salona su predstavljeni radovi studenata Martine Vukotić, Ane Krivokapić, Anđele Samardžić i Alekse Markovića, sa idejnim rješenjem urbanog bloka u Nikšiću, pod mentorstvom doc. dr Vladimira Bojkovića i saradnice MSc Jelene Bajić Šestović, kao i rad studenata Sare Savković, Marije Šutović i Alekse Todorovića, sa nazivom ZIP-LINE, pod mentorstvom prof. dr Svetislava Popovića i saradnica u nastavi MSc Jelene Bajić Šestović, dr Sanje Savić i dr Nevene Mašanović.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.