NavMenu

Uskoro izbor trase kroz Brčko na budućem autoputu Sarajevo-Beograd

Izvor: eKapija Srijeda, 23.03.2022. 12:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Milos Muller/shutterstock.com)Ilustracija
Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović razgovarao je sa supervizorom za Brčko distrikt Majklom Skenlanom o izgradnji autoputa Sarajevo-Beograd, odnosno rješavanju problema izbora dijela trase i spojne tačke autoputa koji prolazi kroz distrikt.

Mitrović je informisao Skenlana da je blizu rješenje o definisanju trasa istok-zapad i sjever-jug, koje bi bilo na zadovoljstvo sva tri naroda u Brčko distriktu i istovremeno zadovoljilo zahtjeve entiteta, saopšteno je iz Ministarstva transporta i komunikacija u Savjetu ministara.

On je objasnio svoje razloge za skidanja sa dnevnog reda prošle sjednice Savjeta ministara tačke koja se odnosi na rekonstrukciju mosta Brčko-Gunja dogovorenu između Savjeta ministara i Vlade Hrvatske, a sagovornici su se saglasili da bi to konkretno pitanje trebalo biti riješeno ovog mjeseca.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.