NavMenu

Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir Novi Sad

Potpuni naziv:

Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir Novi Sad

Kontakt

Adresa:Marodićeva br. 12, 21000 Novi Sad
Telefon: ??? ?? ??? ???, ??? ???, ??? ???, ??? ??? ?? ??
Fax:
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Opis djelatnosti

Kabinet za dijagnostiku
Brza i tačna dijagnostika je najpouzdaniji put do postavljanja dijagnostike oboljenja i odredjivanja taktike lečenja. Specijalistička oftalmološka ordinacija "Eliksir" ima savremeno opremljenu dijagnostičku liniju sa svim neophodnim aparatima za proveru vida i stanja oka.
Kabineti za specijalističke oftalmološke preglede
U ovim kabinetima konsultativne preglede obavljaju gostujući oftalmohirurzi sa Očne klinike "Fjodorov" iz Kaluge i načelnik Specijalističke oftalmološke ordinacije "Eliksir".
Kabinet za argon laser
Argon laser je jedan od veoma važnih terapeutskih aparata. Laserska terapija je neophodna ne samo kao vid lečenja, već i prevencije da bi se izbegle teške komplikacije i ozbiljni operativni zahvati sa neizvesnom prognozom.
Kabinet za vidno polje
Perimetar – aparat za vidno polje – perimetriju - neophodan je svakoj oftalmološkoj ordinaciji koja želi da pruži kompletnu oftalmološku uslugu pacijentu.
Kabinet za glaukom
Pod pojmom glaukom podrazumeva se povišen očni pritisak, koji predstavlja jedno od najopasnijih očnih oboljenja. Jer, ako se ne utvrdi na vreme i ne leči, može da dovede do velikih oštećenja na očnom nervu koja kasnije nije moguće ispraviti, a i do slepila.
Kabinet za energetske stimulacije
Kod pacijenata koji boluju od delimične atrofije očnog nerva, ambliopije (slabovidost), razrokosti i nedostatka binokularnog vida primenjuju se jedinstveni programi energetskih stimulacija. Ovaj vid terapije preporučuje se kao dopuna operativnom lečenju ili kao samostalna terapija.
Kabinet za lasersku akupunkturu
Laserska akupunktura predstavlja primenu lasera na akupunkturne tačke. Odlikuje se dvostrukim terapijskim efektima – lokalni i opšti efekat lasera i efekat aktivirane akupunkturne tačke. Isključena je mogućnost infekcije, jer se ne primenjuju igle, nego laserske sonde sa aplikatorima.
Kabinet za VLOK
VLOK ili intravenska laserska stimulacija krvi je metoda zasnovana na direktnom fotobiološkom dejstvu lasera na komponente krvi. Korisni efekti ove metode su višestruki.
Kabinet za kontaktna sočiva
Kontaktna sočiva, posebno meka, postaju sve popularniji oblik korekcije refrakcionih anomalija. Nošenje kontaktnih sočiva se naročito preporučuje u slučaju anizometropije, postoperativne afakcije, visoke miopije, visoke hipermetropije, albinizma. Imaju i niz prednosti u odnosu na naočare.
Prikaži pun opis

Vijesti

Vidi sve

14.02.2017.  |  Zdravstvo

Pogledajte koje privatne klinike obavljaju VTO i operacije katarakte o trošku osiguranja

Republički fond za zdravstveno osiguranje nedavno je zaključio ugovor sa 10 privatnih klinika za obavljanje vantelesne oplodnje, kao i ugovor sa 12 oftalmoloških ordinacija, za operaciju katarakte, o trošku zdravstvenog osiguranja. Usluge vantelesne oplodnje pružaće sledeće ustanove: 1. Specijalna ginekološka bolnica za lečenje steriliteta Nikolov, Kragujevac 2. Zdravstvena ustanova

Iz kataloga roba i usluga

Oftamološke usluge