NavMenu

RMK PROMET d.d. Zenica

Potpuni naziv:

RMK PROMET d.d. Zenica

Odgovorno lice:

Muhamed Begić, dipl.ing., direktor

Matični broj:

?????????????

Datum osnivanja:

????.

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris

Kontakt

Adresa:Kučukovići 2, 72000 Zenica
Telefon: ??? ?? ??? ???
Fax: ??? ?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

?? ??

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Opis djelatnosti

RMK PROMET kao samostalno trgovačko preduzeće specijalizirano za promet robama crne i obojene metalurgije osnovano je 1977. godine u Zenici.

RMK PROMET je danas dioničko društvo sa 60 % državnog kapitala i 40% privatnog kapitala.
U ovoj godini očekuje se da proces privatizacije bude završen.

RMK PROMET je uspješna trgovinska kompanija koja već 33 godine uspješno egzistira na domaćem i međunarodnom tržištu i predstavlja jednu od vodećih trgovinskih kompanija u oblasti prometa roba crne i obojene metalurgije, nemetala, opreme i rezervnih dijelova za metalnu industriju, rudarstvo, građevinarstvo, metalopreradu, elektrodistribuciju, telekomunikacije, industriju.

RMK PROMET kvalitetno i uspješno poslovanje bazira prije svega na materijalno finansijskoj osnovi i kadrovskom potencijalu, sopstvenom poslovnom centru, skladištima, sopstvenoj špediciji i transportu i ima izgrađenu poslovnu mrežu u inostranstvu.
Na skladištima u Zenici i Nemili sa cca 15.000 m2 otvorenog i zatvorenog skladišnog prostora, vrijednost stalnih zaliha robe je cca 4,0-4,5 miliona KM. Godišnji promet je 25.000.000 KM i posljednjih godina bilježi stalni porast.

RMK PROMET-ove glavne dobavljače čine Arcelor Mittalove fabrike u Češkoj, Poljskoj, Rumuniji, Makedoniji, kao i Mittalova željezara u Zenici, ali i željezare iz Italije, Turske, Srbije i Grčke.

RMK PROMET je 2004. godine uspješno implementirao i certificirao sistem upravljanja kvalitetom u skladu ISO 9001:2000, što predstavlja logičan slijed i napredak koji na najbolji način potvrđuje dosadašnje uspješno poslovanje.



RMK PROMET u svom poslovanju veliki značaj poklanja na politiku zadovoljstva kupaca, zadovoljstvo i motivaciju svojih uposlenika i drugih zainteresiranih strana ( dobavljača, dioničara, finansijskih institucija, ..).

U svom poslovanju kroz sve poslovne procese RMK PROMET nastoji da bude otvoren i transparentan i dostupan javnosti, što je nephodnost u savremenom poslovanju za dalji razvoj i napredak.


-poslovi izvoza i uvoza roba i usluga
-trgovina na veliko i malo metalima:
-čelični nosači, ugaonici
-betonski čelik glatki i rebrasti
-kvadratni i plosnati čelik...
-armaturne mreže i rešetkasti nosači
-čelične cijevi šavne i bešavne, pocinčane cijevi...
-sve vrste limova: toplovaljani, hladnovaljani lim, pocinčani lim, Al lim, Cu lim...
-trgovina na veliko i malo nemetalima, opremom, rezervnim dijelovima za rudarstvo, elektroindustriju, telekomunikacije, industriju...
-posredovanje u poslovima prometa i ino firmi
-poslovi logistike
-marketing poslovi

RMK PROMET uvijek nastoji zadovoljiti potrebe svojih partnera kvalitetom usluga i rokovima isporuke roba kroz dobro organizovane poslove logistike:
-skladišno poslovanje
- špedicija
- carinjenje robe
- transport vlastitim voznim parkom
Prikaži pun opis

Vijesti

Vidi sve

16.02.2018.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

U planu privatizacija nekoliko preduzeća u ZDK u 2018.

Agencija za privatizaciju Zeničko-dobojskog kantona u ovoj godini trebalo bi da pokrene proces privatizacije nekoliko komercijalnih preduzeća. Među njima su Nova trgovina iz Žepča s 99% državnim kapitalom, Natron-Hayat iz Maglaja s državnim kapitalom od 67%, te i dva zenička preduzeća RMK Promet Zenica, koje je u 60% državnom vlasništvu, te ŽGP Zenica, gdje državni kapital iznosi

Objavljeni tenderi

Vidi sve

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit

21.05.2024.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit

21.05.2024.

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit

21.05.2024.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit

21.05.2024.

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum dolor

Lorem

Lorem

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor

Lorem

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum

Drugi kontakti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis molestie Nunc accumsan ante et pharetra dapibus massa felis tincidunt mauris lobortis ornare sem lectus sit amet ante Aenean vitae mauris hendrerit lacinia tellus cursus iaculis lorem Nam vel magna id lorem convallis malesuada Pellentesque purus orci condimentum sit amet suscipit quis pharetra sed ex