NavMenu

Hotel Lone Rovinj

Potpuni naziv:

Hotel Lone Rovinj

Kontakt

Adresa:Luje Adamovića 31, HR - 52210 Rovinj
Telefon: ???(?)?? ??? ???
Fax: ???(?)?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Opis djelatnosti

U ambijentu urbane profinjenosti hotel Lone nudi 236 vrhunski opremljenih soba i 12 komfornih suiteva.
Šest etaža hotela smeštenog uz more i park šumu Zlatni rt, otvaraju spektakularan pogled na okolinu iz svih smeštajnih jedinica.

Uređenje soba inkorporira temeljne estetske vrednosti hotela u kojima se jednostavnost linija i funkcionalnost sadržaja stapa s atraktivnošću okoline.

U smeštajnom delu taj je efekt postignut maštovitom igrom ogledala, staklenih stena i otvorenosti prostora ka terasama kojima raspolažu sve sobe i suitevi.

Dekoraciju enterijera čini drvo, kamen i paleta tkanina u prirodnim ugašenim tonovima, koje nadopunjuju crno-beli kontrast zidova i dekor tapeta.

Nameštaj je dizajniran i izrađen ekskluzivno za hotel Lone, a njegov autor je hrvatski studio specijalizovan za product dizajn pod nazivom grupa Numen.
Prikaži pun opis

Vijesti

Vidi sve

31.03.2019.  |  Turizam, sport, kultura

U Rovinju otvoren Grand Park hotel - Investicija vredna oko 90 mil EUR

U Rovinju je otvoren Grand Park hotel Rovinj, jedna od najvećih turističkih investicija u ovoj zemlji. Time je Adris grupa završila uređenje jedne od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu, Monte Mulini, u koju je uloženo ukupno 1,5 milijardi kuna (oko 200 mil EUR), saopšteno je iz te kompanije. Zona, u neposrednoj blizini starogradskog jezgra Rovinja, obuhvata hotele Monte Mulini -

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum