NavMenu

Otvorene prijave za obuku za rad na CNC mašinama

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.04.2024. 15:14
Komentari
Podeli
(Foto: IPC Tehnopolis)
IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove obuke, omogućeno je da ona bude besplatna za 10 polaznika.

Kako je saopšteni, CNC (Computer Numerical Control) mašine predstavljaju osnovu modernih industrijskih procesa. Njihova svestrana primjena obuhvata različite industrije, od proizvodnje metala, drveta, plastike do proizvodnje medicinske opreme i elektronike.

- Naša obuka za nezaposlene pruža sveobuhvatan uvid u upotrebu CNC mašina, osposobljavajući polaznike za samostalan rad na ovim mašinama. Kroz praktične vježbe i teorijske lekcije, naučićete osnove rada sa CNC mašinama i steći potrebne vještine za uspješnu karijeru u savremenoj industriji - saopštili su iz Tehnopolisa.

Trajanje obuke je 17 radnih dana.

Obuke će se održavati od 27. do 31. maja, od 3. do 7. juna i od 10. do 18. juna. Radno vrijeme je osam sati dnevno.

Obuka podrazumijeva:
  • Upoznavanje s CAD/CAM softverima i njihova praktična primjena
  • Rad na CNC mašinama (ruter, strug i glodalica)
  • Razvoj vještina u digitalnom modeliranju i mašinskoj obradi.
  • Poznavanje upravljanja CNC mašinama pruža širok spektar prednosti na tržištu rada, uključujući veću konkurentnost, bolje plate i beneficije, mogućnost napredovanja i globalne mogućnosti zapošljavanja.
Svi zainteresovane koji su nezaposleni mogu se prijaviti preko linka do 17. maja. Nakon prijave, odabrani kandidati će biti obaviješteni o daljim koracima.

- Pridružite nam se i saznajte kako iskoristiti snagu CNC tehnologije za vašu profesionalnu afirmaciju i uspjeh - pozvali su iz Tehnopolisa.

Ova obuka se organizuje u sklopu projekta "Kreiranje podsticajnog poslovnog okruženja za zapošljavanje mladih u prekograničnom području Republike Srbije i Crne Gore - BEYOND". Projekat sufinansira Evropska unija u okviru finansijskog instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II) kroz Program prekogranične saradnje Srbija - Crna Gora 2014-2020. Ugovor za sufinansiranje sredstvima Evropske unije potpisan je sa Ministarstvom finansija Republike Srbije – Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije. Vodeći partner na projektu je RRA Zlatibor dok su partneri iz Crne Gore IPC Tehnopolis i Privredna komora Crne Gore.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.