NavMenu

Poslovni susreti u okviru 25. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 25.03.2024. 11:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ASDF_MEDIA/shutterstock.com)Ilustracija
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, INTERA Tehnološki park Mostar u saradnji sa regionalnim partnerima iz EEN mreže (Evropske mreže preduzetništva), organizuju međunarodne poslovne susrete koji će se održati u okviru 25. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru. Međunarodni poslovni susreti se održavaju 17. i 18. aprila 2024. godine, u hibridnom formatu (onsite i online).

B2B susreti su jedinstvena prilika za pronalaženje dobavljača, kupaca ili inostranih, poslovnih partnera. Učesnici sastanke zakazuju u skladu sa svojim potrebama i informacijama o partnerovom poslovanju i interesima, po sistemu unapred dogovorenih termina sastanaka.

Iz Ministarstva ekonomskog razvoja saopštili su da su datumi održavanja 17. april, kada će se održati B2B sastanci na licu mjesta (onsite) od 10:30 do 18:30h u Paviljonu 1, Konferencijska sala 3. Narednog dana, odnosno 18. aprila održaće se B2B sastanci online – na B2match platformi.

Sektori privrede koji će biti u fokusu su građevinska industrija, zelena cirkularna ekonomija, auto industrija, elektro industrija, metalska industrija, poljoprivreda i prehrambena industrija, drvna i hemijska industrija, telekomunikacije i tehnologija, bankarstvo, grafika, izdavaštvo itd.

- Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da proširite svoju međunarodnu poslovnu mrežu i pronađete nove komercijalne, tehnološke ili istraživačke partnere, ali i saznate informacije o najnovijim trendovima u navedenim sektorima privrede - stoji u pozivu Ministarstva ekonomskog razvoja.

Učešće na B2B sastancima je besplatno, a registracija je obavezna putem B2match platforme.

Nakon registracije, imate pristup svim učesnicima, otvara se mogućnost zakazivanja direktnih sastanaka, čiji konačni raspored/agendu dobijate na lični mail.

Potvrđena registracija je i ulaznica za Mostarski sajam.

Rok za registraciju je 15. april 2024. godine.

Za dodatne informacije možete se obratiti na mail: ljiljana.belada@mek.gov.me

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.