NavMenu

Ove godine kreće gradnja poslovnog kompleksa Delta Iron u Novom Sadu - U planu zgrada od 40.000 m2, investicija vrijedna 85 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.02.2024. 16:58
Komentari
Podeli
Delta Iron (Foto: Delta Holding)Delta Iron
Kompanija Delta Holding je za ovu godinu, između ostalog najavila početak izgradnje poslovnog kompleksa Delta Iron u Novom Sadu.

- Imamo ambiciju da Novom Sadu dodijelimo nešto što mu je nedostajalo - moderan i organizovan poslovni centar, da bude jedna od najzelenijih zgrada koje je Delta Real Estate izgradio. Osim solarne elektrane od 1,3 MW, imaće geotermalne pumpe i još štošta od savremene ISG tehnologije - rekla je Angelina Nekić iz kompanije Delta Real Estate na godišnjoj konferenciji kompanije u Sava centru.

Riječ je o prostoru koji bi trebalo da ima 40.000 m2, a posebno će, kako je rečeno, biti istaknut po broju zelenih površina.

Investicija je vrijedna 85 mil EUR.

(Foto: Delta Holding/Jakov Simović)

Kako prenosi portal 021 za ovaj projekat izdata ja i lokacijska dozvola prema kojoj je planirana izgradnja poslovne zgrade sa prizemljem i četiri sprata, bruto razvijene građevinske površine od 46.006,56 m2, uz dodatak podzemnog instalacionog bloka sa trafostanicom, dizel agregatom i sprinkler opremom.

Predviđeno je i da bude 594 parking mjesta.

Idejni i arhitektonski projekat izradila je projektantska kuća Beging iz Beograda.

(Foto: Delta Real Estate/Beging)
Prema katastru, ovaj prostor u Tekelijinoj BB ima površinu od 28.251 kvadratnih metara, a tu se ranije nalazila hladnjača Centroslavije.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.