NavMenu

Drugi Real Estate Expo North: Otkrijte svoju sledeću investicionu priliku... u Solunu!

Izvor: eKapija Petak, 03.11.2023. 10:47
Komentari
Podeli
(Foto: Promo)

Solun se od 10. do 12. novembra 2023. priprema da doživi dinamičnu izložbenu trodnevnu manifestaciju, organizacijom drugog Real Estate Expo North u Međunarodnom izložbeno-konferencijskom centru TIF - HELEKSPO, na štandu 16.

Real Estate Expo North je jedina izložba nekretnina i investicija koja daje priliku domaćim i međunarodnim investitorima da istraže tržište nekretnina u sjevernoj Grčkoj. Paralelno, organizacijom 38. Filoksenije – Hotelije (Philoxenia - Hotelia), međunarodne izložbe ugostiteljstva za hotele, restorane i pružaoce ugostiteljskih usluga, učesnici će imati priliku za umrežavanje i poslovne dogovore.

Uz učešće izlagača iz čitavog spektra nekretnina i dobro osmišljen program ciljanih manifestacija, Real Estate Expo North je mesto sastanka za donosioce odluka na Balkanu i šire!

U okviru drugog Real Estate Expo North, održaće se 3. Konferencija foruma nekretnina (3rd Real Estate Forum conference), gdje će istaknuti govornici iz Grčke i inostranstva analizirati sve aktuelne trendove na tržištu nekretnina, dok će u sekciji Prezentacija projekata i investicija u 60', renomirane kompanije iz sektora ekskluzivno za izložbenu publiku predstaviti svoje nove poslovne projekte.

Nakon velikog uspjeha Atine, specijalizovani program "Hosted Buyer" će se takođe održati i u Solunu, a ima za cilj da privuče profesionalne investitore iz Evrope, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Azije.

Drugi Real Estate Expo North podržava i promoviše Udruženje trgovaca nekretninama Soluna (S.M.A.S.TH.).

Za više informacija o Real Estate Expo North posetite internet stranicu north.rexpo.gr


Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.