NavMenu

U izgradnju parapetnog zida sa ogradom na lokaciji Borova šuma u Ulcinju uloženo oko 120 hiljada eura - Radovi gotovi do kraja januara

Izvor: eKapija Utorak, 29.12.2020. 10:40
Komentari
Podeli
(Foto: Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom/Printscreen)
Radovi na drugoj fazi izgradnje parapetnog zida sa ogradom na lokalitetu od bivšeg hotela Galeb prema hotelu Albatros u opštini Ulcinj, započeti su u oktobru ove godine, a njihov završetak očekuje se sredinom januara 2021, saopšteno je iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom.

- Na terenu su završeni kompletni armirano-betonski parapetni zidovi, a trenutno se radi na oblaganju zidova pinješkim žutim kamenom, grubo klesanim i slaganimm u slogu sa otvorenim fugama, debljine 8-10 cm. Takođe se postavljaju poklopne ploče na zidovima od finog štokovanog pinješkog kamena dimenzija 70x70x8cm - navode iz preduzeća.

Za ovu priliku, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom zaključilo je ugovor sa društvom Ađi invest iz Nikšića, a ukupna cijena radova sa uračunatim PDV-om iznosi 120.792, 69 EUR.

Završetak radova se očekuje krajem januara 2021. do kada će biti postavljene čeliče ograde duž cijele trase.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.