NavMenu

Put gross doo Bijelo Polje

Potpuni naziv:

Put gross doo Bijelo Polje

Kontakt

Sedište firme
Adresa:Živka Žižica b.b., 50000 Bijelo Polje
Telefon: ??? (?)?? ??? ???
Fax: ??? (?)?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Opis djelatnosti

Put-Gross“ je društvo sa ograničenom odgovornošću osnovano 1991. godine. Razvojni put preduzeća bio je put stalne privredne ekspanzije. Sam početak karakteriše malu trgovinsku firmu pod nazivom PP „Put“ a koja ima ulogu snabdjevača malih trgovinskih radnji (str) na lokalnom nivou.
Početkom 1995-e godine „Put Gross“ ulazi u fazu intenzivnijeg razvoja. Novi uspješni , poslovni poduhvati zahtijevaju veći skladišni kapacitet i modernizaciju svih poslovnih segmenata. Kao rezultat i slijed takvog razvoja kompanija je u procesu privatizacije trgovinskih preduzeća na berzi kupila akcije (Eko Lina a.d. Bijelo Polje) i stvorila uslove za dalju ekspanziju.
Danas kompanija upošljava preko 150 radnika vođena menadžmentom koji sa uspjehom kreira viziju koja je jasna i snažna, stvara osjećaj ponosa i važnosti sa ciljem koji obezbjeđuje visok nivo kvaliteta naših usluga i ostvarenja partnerskog odnosa sa kupcima. Preduzeće je za više od 20 godina postojanja znalo da odoli i odgovori svim izazovima, da se suoči i izađe jače iz kriznih vremena devedesetih, odoli konkurenciji (često nelojalnoj) i izraste u lidera na tržištu Crne Gore.
Prikaži pun opis

Vijesti

Vidi sve

12.03.2024.  |  Vijesti

Izabrani najbolji menažeri i preduzetnici u Crnoj Gori

Izvršni direktor kompanije One Crna Gora Branko Mitrović dobitnik je priznanja menadžer godine u velikim preduzećima, koje dodjeljuje Asocijacije menadžera Crne Gore. Kako je saopšteno, Upravni odbor Asocijacije menadžera, na predlog Predsjedništva AMM-a koje je razmotrilo 91 kandidaturu, donio je odluku da najprestižniju poslovnu nagradu na nacionalnom nivou, koja je pod

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet