NavMenu

Na vidiku nova zgrada policije u Bosanskom Petrovcu, MUP USK izdvaja više od 1,8 mil KM

Izvor: eKapija Utorak, 09.07.2024. 12:06
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ChiccoDodiFC/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona raspisao je javni poziv za izgradnju nove zgrade MUP-a u Bosanskom Petrovcu.

Procijenjena vrijednost nabavke iznosi 1,6 mil KM bez PDV-a, odnosno 1.872.000 KM sa PDV-om.

Rok ta izvođenje radova je najkasnije u roku od jedne godine od dana potpisivanja ugovora, a nakon uvođenja izvođača radova u posao.

Tenderom su predviđeno izvođenje građevinskih radova, elektroinstalacija, vodovoda i kanalizacije, mašinske instalacije, vanjske rasvjete kao i vanjskog uređenja i drugo.

Ponude se mogu slati do 30. jula, a detalji se nalaze OVDJE.

O novoj zgradi policije u Bosanskom Petrovcu pričalo se još prije tri godine, kada je najavljena njena gradnja.


Nekadašnji objekt Doma zdravlja Bosanski Petrovac, posljednih decenija koristi se kao objekt Policijske stanice u ovom gradu. Prevelikih dimenzija, devastiranih prostorija koje se ne mogu zagrijati u zimskom periodu, te neadekvatno riješenih pritvorskih prostorija, samo su neki od razloga zbog čega građani, ali i 50-tak uposlenih jedva čekaju novi objekat Policijske stanice, pisali su mediji 2021. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.09.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Temu, nakon Srbije, stigao i u BiH

Kupovina na Temu, popularnoj online prodavnici, nakon Srbije, moguća je i u Bosni i Hercegovini (BiH). Novinari Bloomberg Adria provjerili su kako sve funkcioniše. Kada odete na sajt temu.com, u desnom gornjem uglu izaberete iz koje zemlje želite da kupujete. Pored Srbije, Hrvatske i Slovenije, od zemalja iz regiona, ponuđena je i BiH, koja ranije nije bila među zemljama u kojim je moguća kupovina i isporuka proizvoda. Kada izaberete

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.