Udruženje za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije PKS

Potpuni naziv:

Udruženje za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije PKS

Kontakte

Adresa:Resavska 13-15, 11000 Beograd
Telefon: ??? ?? ???? ???
Fax: ??? ?? ???? ???
Email:no-reply@example.com

Status, Einkommen, Eigentum

Oblik svojine:

privates Eigentum

Beschreibung der Tätigkeit

Finansijske institucije i davaoci finansijskih usluga, članice Komore, svoje interese ostvaruju kroz Odbor Udruženja za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije, koji po statutu PKS ima 19 članova, kao i kroz odgovarajuće grupacije, komisije i druga stalna i povremena tela koja se formiraju u skladu sa potrebama članica.

Sa pojavom novih učesnika na tržištu finansijskih usluga, kao što su dobrovoljni penzijski fondovi i investicioni fondovi, formirana su i stalna tela koja zastupaju specifične interese ovih učesnika. Specifična forma delovanja naših članica je i kroz forume za prevenciju prevara u finansijskim sektoru, čime se daje direktan doprinos stabilnosti finansijskog sistema i sprečavanju šteta širih razmera. Ovakvo delovanje je u interesu ne samo finansijskih institucija, već i njihovih klijenata.

U okviru Odbora Udruženja poslovne banke, osiguravajuće organizacije i druge finansijske organizacije razmenjuju iskustva, usaglašavaju interese, dogovaraju zajedničke aktivnosti, pokreću inicijative i predlažu mere u cilju unapređenja svog poslovanja i poslovanja privrede.
Prikaži pun opis

Nachrichten

Sieh alles

01.07.2020.  |  Finansije

Banke odlučuju o produženju moratorijuma i drugim olakšicama

Moratorijum od 90 dana na otplatu kredita i ostalih obaveza istekao je za najveći broj klijenata banaka koji treba da nastave sa isplatom privremeno odloženih rata, a o eventualnom produženju moratorijuma i drugim olakšicama odlučivaće banke u svakom slučaju posebno. Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije (UBS) Vladimir Vasić kaže za Tanjug da će banka za svakog klijenta posebno

Andere Kontakte

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis molestie Nunc accumsan ante