Tematski bilten

Digitalizacija i razvoj industrije - Pametna rješenja koja mijenjaju igru

NavMenu

Kompletan poslovni informacioni sistem na jednom mjestu - Odoo

Podeli
Ako ste umorni od neizvesnih, dugih i skupih implementacija poslovnih informacionih sistema ili uočavate koje probleme u radu pravi nedostatak komunikacije između aplikacija koje ste vremenom nabavljali u jednom ili različitim delovima vaše kompanije, postoji rešenje koje će pokriti sve vaše poslovne potrebe i procese.

Kompanija Mobile Solutions d.o.o. pomoći će vam u implementaciji Odoo-a, rešenja koje pomaže različitim aplikacijama da stvarno razgovaraju jedna sa drugom tj. rešenja zbog kojeg vam interfejsi između različitih softverskih aplikacija više neće biti potrebni.

Mobile Solutions i IRVAS International su integrisali Odoo sa sistemom za upravljanje voznim parkom MobTrack:24, kao i sa TMS (Transport Management System) sistemom eTransport.

MobTrack:24 koristi 3000+ korisnika u 500+ kompanija u Srbiji i SEE regionu. Tokom 15+ godina permanentnog razvoja sistem je evoluirao u Transport Management System (TMS), ključan za sve operacije transporta. Deo sistema eTransport omogućava precizno upravljanje, planiranje, održavanje i upravljanje voznim parkom, omogućujući preuzimanje i obradu podataka sa digitalnog tahografa, eOtpremnice i eFakture.

Takođe, sistem omogućava optimizaciju ruta, uključujući dinamičko rutiranje i dizajn teritorije za rad komercijalista i dostavu robe. Integracija sa ERP, WMS, CRM, DMS i sličnim IT rešenjima čini MobTrack:24 sveobuhvatnim rešenjem. MobTrack:24 omogućava uštede, odnosno smanjenje transportnih troškova, podržava agilnost u lancu snabdevanja, smanjivanje emisije CO2 i igra ključnu ulogu u zelenoj logistici.


Odoo nudi niz moćnih i intuitivnih alata koji pojednostavljuju svakodnevni rad, jer se Odoo moduli neprimetno integrišu jedan sa drugim, omogućavajući vam da u potpunosti automatizujete svoje poslovne procese i pritom integrišete CRM, upravljanje prodajom (Sales), e-trgovinu, upravljanje skladištem (WMS), upravljanje nabavkom (Purchase), voznim parkom (Fleet), računovodstvenim delom (Accounting), upravljanje proizvodnjom, ljudskim resursima (Employees), itd.

Uz sve to, korisnički interfejs je veoma intuitivan i lak za učenje, što omogućava da brzo i efikasno počnete da upravljate svojim resursima i projektima.

Stručnjaci Mobile Solutions saslušaće vaše potrebe i držeći se standardnih Odoo aplikacija isporučiti rešenje što je brže moguće, na način koji će implementaciju učiniti pristupačnom. Lokalizacija rešenja (uključujući i eOtpremnice i eFakture) prilagođena je poslovanju u Srbiji, čime se ostvaruje potpuna integracija i bolja kontrola poslovnih procesa.Primer? Toyota. U cilju efikasnog upravljanja distribucijom, Toyotine filijale sa sedištem u Švedskoj, Italiji i Francuskoj implementirale su Odoo za upravljanje distributivnom mrežom i zalihama u Evropi. Pre implementacije Odoo-a, Toyota je testirala i iskusila više ERP sistema, ali oni nisu bili ni izbliza efikasni kao Odoo.

Šest meseci nakon Odoo implementacije poboljšan je fokus na prodaji i upravljanju porudžbinama koristeći Odoo Inventory modul. Odoo je takođe pomogao u upravljanju nabavkom uz pomoć modula Odoo Manufacturing i Odoo Purchase, dok se korišćenjem Odoo Accounting modula, klijentima sada lako fakturiše u cloud-u.

Gledajući pozitivne rezultate i poboljšanja procesa, jednostavan rad i ukupnu sposobnost upravljanja podacima na centralizovanoj platformi, Toyota je odlučila da sve postojeće aplikacije zameni Odoo-om. A, ako može Toyota...

Za više podataka o implementaciji Odoo-a u vašoj kompaniji, pišite nam na office@mobilesolutions.rs.