Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Efikasno upravljanje dokumentacijom uz ASEE Business Correspondence - ABC

(Foto: Shutterstock)
Savremeno, konkurentno poslovno okruženje svim kompanijama nameće potrebu za efikasnim i odgovornim upravljanjem dokumentacijom. Nedovoljna pažnja vremenom postaje kočnica koja usporava administrativne i biznis procese. Digitalni i papirni dokumenti, pretrage i dileme o pravim izvorima podataka, duplirana dokumentacija, rad više zaposlenih na obradi i odobravanju dokumentacije kao i nesigurnost u vezi ispunjavanja regulative, izazivaju dodatan stres u radu zaposlenih, menadžera ili direktora.

Moderno i pouzdano softversko rešenje ASEE Business Correspondence (ABC) odgovara na sve ove izazove, podižući e-upravljanje kompletnom dokumentacijom na nivo koji pristaje ovom neophodnom segmentu poslovanja.

ABC predstavlja paket poslovnih aplikacija na digitalnoj platformi, čije osnovne prednosti su izuzetna prilagodljivost potrebama i specifičnostima svake kompanije i sektora u kompaniji, modularnost i mogućnost nadogradnje u zavisnosti od konkretnih potreba poslovanja, regulatorna usaglašenost, kao i jednostavnost upotrebe.


Kako Vama može koristiti ABC softver?

Digitalizovanje kancelarijskog poslovanja i usavršavanje poslovnih procesa postiže se uz pomoć aplikacije eOffice. Svi postupci počevši od prijema dokumentacije u kompaniju, formiranja i obrade predmeta (koju zaposleni mogu da obavljaju paralelno), do isporuke ili predaje arhivu obuhvaćeni su ovom aplikacijom.

Digitalno potpisivanje dokumenata kvalifikovanim sertifikatom uz vremenski žig znatno će ubrzati procese poput ugovaranja i odobravanja. Ovaj domen, gde je važno i poštovanje zakonske regulative omogućava aplikacija eSign.

Skladištenje dokumentacije u traženim rokovima, uz kontrolisan pristup, kao i uništavanje kada više nema potrebe za čuvanjem zadatak je aplikacije eArchive. Digitalno arhivsko poslovanje u okviru kog pametna pretraga daje brz pristup informacijama kao i saznanja o tome u kom dokumentu se nalaze neophodni podaci, dodatna je korist modula ABC eArchive uz čiju pomoć se brzo pripremaju podaci za reviziju, priprema arhivska knjiga ’na klik’ a poslovanje je u skladu sa zakonskim obavezama.

Praktičan alat koji nudi digitalizovanje dokumenata iz papirne forme i već u ovom prvom koraku klasifikuje dokumente je WebScan koji je kompatibilan sa većinom skenera na tržištu.

Efikasnu komunikaciju među zaposlenima, razmenu pitanja i odgovora, kao i jednostavniju komunikaciju usled specifičnih okolnosti rada sa terena ili od kuće obezbeđuje aplikacija Infoboard.

Kompanije najpre čine svoj izbor prioriteta, pa zatim iz ABC softverskog paketa biraju pogodne poslovno orijentisane aplikacije: ABC eOffice, ABC eArchive, ABC Infoboard, ABC eSign, ABC WebScan, ABC Invoice, a ABC je spreman i za razvoj novih celina. Uz prijatan interfejs i laganu obuku korisnika, ABC se lako usvaja i intuitivno koristi!

(Foto: Asseco)

Formiramo paket u skladu sa Vašim potrebama

Kompanije svih delatnosti mogu da unaprede i učine efikasnijim administrativne procese osnovnog poslovanja i sektora kao što su finansije, pravno ili HR odeljenje.

Radi potpune digitalizacije celog toka dokumentacije i njenog digitalnog arhiviranja, korisnici ABC softvera se često odlučuju za postupno uvođenje svih dostupnih aplikacija.

Pored ove opcije, postoji i mogućnost implementacije u odabranom obimu, što znači da ne morate da se odlučite za ceo paket, već za pojedine aplikacije. A, za kompanije koje prate outsource modele, usluge softvera ABC se mogu ostvariti i kroz cloud.

Zahvaljujući najsavremenijoj arhitekturi, ABC softver je moguće brzo prilagođavati budućim promenama u poslovnim procesima i potrebama, novim elektronskim formatima, kao i novim propisima.

Uz ASEE kao jedinstven kontakt za konsultacije, nabavku, uvođenje, razvoj i održavanje, kompanije kao rezultat imaju punu podršku i više kapaciteta za konkurentnost i inovativnost.


Kako do ABC softvera?

Za više informacija o ovom softverskom paketu preuzmite besplatni e-book.

Za prezentaciju i konsultacije, možete se obratiti direktno proizvođaču na abc@asseco-see.rs.


Cjelokupan sadržaj Tematskog biltena "Digitalna transformacija - putokaz za ebudućnost" pogledajte OVDJE.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak