NavMenu

Otvorene prijave za akcelerator program inovativnih poslovnih ideja u Istočnom Sarajevu

Izvor: eKapija Srijeda, 17.04.2024. 15:33
Komentari
Podeli
(Foto: RARS)
Razvojna agencija Republike Srpske pozvala je potencijalne preduzetnike sa inovativnim poslovnim idejama da se prijave za učešće u Akcelerator programu koji će se provoditi na području grada Istočno Sarajevo.

Program se organizuje u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Pale, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradom Istočno Sarajevo, opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Akcelerator program obuhvata besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, novčane i nenovčane nagrade za najuspješnije poslovne ideje, podršku u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i povezivanje sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Krajnji cilj programa je da ubrza realizaciju poslovnih ideja i njihovo pretvaranje u isplativ posao.

Popunjeni obrazac za prijavu koji se može pronaći na veb stranici Razvojne agencije Republike Srpske potrebno je dostaviti na imejl: info@rars-msp.org najkasnije do utorka, 30. aprila 2024. godine. Svi koji ispunjavaju uslove biće pozvani na predstavljanje poslovne ideje pred komisijom kada će biti predstavljene i dalje aktivnosti programa.

Više informacija o javnom pozivu potencijalni učesnici mogu dobiti u Razvojnoj agenciji Republike Srpske i info danu koji će se održati u utorak, 23. aprila 2024. godine u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu sa početkom u 11,00 časova.

Razvojna agencija Republike Srpske do sada je realizovala 10 Akcelerator programa koje je uspješno završilo više od 130 polaznika. Najuspješnije poslovne ideje nagrađene su različitim novčanim i nenovčanim nagradama vrijednosti preko 130.000 KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.05.2024.  |  Industrija

Adriatic Metals BH počeo izvoz rude iz Vareša

Prva pošiljka koncentrata rude iz postrojenja za preradu rude u Varešu krenula je put Luke Ploče čime je zvanično počela realizacija prvog ugovora o prodaji koncentrata uz prvu milionsku naplatu od međunarodnih kupaca, saopšteno je iz kompanije Adriatic Metals BH. -Ponosan sam što smo za manje od tri mjeseca od početka proizvodnje uspjeli ostvariti prvi izvoz i prodaju koncentrata rude iz našeg rudnika, iz Vareša. Čestitao bih svim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.