NavMenu

Posljednje generacije startapa biće predstavljene na NEXT konferenciji u Livnu 25. septembra

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.09.2021. 08:49
Komentari
Podeli
(Foto: ESB Professional/shutterstock.com)
Tehnološki park Linnovate organizira četvrtu konferenciju za poduzetnike NEXT kojoj je cilj predstaviti posljednju generaciju startapa iz Linnovate poslovnog inkubatora te predstaviti inovacije i nove prilike za poduzetnike iz Hercegbosanske županije, prenosi portal HBŽ vijesti.

Na konferenciji NEXT, koja će se održati 25. septembra u kino dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu, biće predstavljene posljednje generacije Linnovate startapa, a s planiranim sadržajima nastoji se maksimalno potaknuti interakcija poduzetnika, javnih i privatnih institucija, kao i bankarskog sektora, kazao je Feni Marin Jozić, ispred TP Linnovate.

NEXT konferencija, dodaje, zamišljena je tako da mladim tvrtkama iz Hercegbosanske županije pruži što više informacija o strateškom tržišnom pozicioniranju i finansijama.

Po njegovim riječima, na konferenciji će se predstaviti i inovativni proizvod nastao u Linnovate poslovnom inkubatoru.

– Cilj je NEXT konferencije da TP Linnovate, nastavi poticati i podupirati mlade ljude Hercegbosanske županije nudeći im različite vidove poslovne, edukacijske, ali i financijske potpore kroz Linnovate Loan Fond, za koji je plan da u narednom periodu naraste na pola miliona maraka – kazao je Jozić.

Uz to, naveo je, konferencija NEXT mladim poduzetnicima nudi priliku da promoviraju svoje ideje te ih povezuje s institucijama koje im mogu pomoći na putu razvoja i komercijalizacije njihovog poslovanja.

Broj posjetitelja na najavljenoj konferenciji biće prilagođen epidemiološkim mjerama, a biće omogućeno i direktno praćenje putem službenog YouTube kanala.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.