NavMenu

Sve o startapima - Međunarodna poslovna konferencija Podim u Mariboru od 17. do 19. maja

Izvor: eKapija Četvrtak, 18.02.2021. 09:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Rawpixel/shutterstock.com)Ilustracija
Od 17. do 19. maja 2021. godine u Mariboru će se održati međunarodna poslovna konferencija PODIM. To je najpoznatiji startap i tehnološki događaj u regiji Alpe-Jadran i Zapadni Balkan, koji je namijenjen startapovima, već osnovanim kompanijama, investitorima i institucijama koje pružaju podršku biznisu. Omogućava učesnicima umrežavanje, razmjenu iskustva i traženje potencijalnih poslovnih partnera.

- Podim je najuticajniji startap i tehnološki događaj u CEE regiji, sa sjedištem u Sloveniji, gdje se inovacije susreću s poslovnim mogućnostima, kapitalom i znanjem. Ako ste startap, skejap, investitor, korporativni predstavnik ili samo entuzijast startapa, pridružite se Podim-u radi efikasnog umrežavanja - poručuju organizatori.

EU-Startups je rangirao Podim kao jedan od 30 najboljih tech događaja u Evropi, a sam Podim okuplja i povezuje renomirane međunarodne investitore, etablirane korporacije i startape i skejlape iz regije Srednje i Istočne Evrope. Sve na događaju je usmjereno na razmjenu najboljih praksi, rasprave o idejama sa stručnjacima iz industrije i uspostavljanje značajnih veza putem Podim Deal Room.

Podim 2021 je prvi hibridni Podim. Prošle godine je to bio čisto digitalni događaj, a ove će godine kombinovati najbolje iz oba svijeta.

Kako navode iz Vanskotrgovinske komore BiH, Podimu ćete moći prisustvovati u Mariboru ili putem interneta iz cijelog svijeta.

Prijavite se do 15. marta 2021. putem linka: www.podim.org
Kontakt osoba: Jadranka Stany

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.