Izvor: eKapija | Srijeda, 29.04.2020.| 11:37
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvorene prijave za globalno startap takmičenje Village Livestream 20

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Otvorene su prijave za takmičenje Startup Village Livestream ’20 gdje možete da prezentujte poslovnu ideju na događaju na kojem će učestvovati više od 1.000 investitora iz cijelog svijeta.

Startup Village je dvodnevni događaj koji se svake godine održava u Skolkovu, ruskoj verziji Silicijumske doline. Organizuje ga Fondacija Skolkovo, a zbog novonastale situacije uzrokovane COOVID-19 virusom, kompletan događaj će se ove godine održati onlajn.

Cilj događaja je omogućiti platformu na kojoj će se inovatori i osnivači startap preduzeća povezati sa investitorima, preduzetnicima i velikim tehnološkim kompanijama. Ne postoje podjele između učesnika i VIP-gostiju, što garantuje razmjenu ideja i velike mogućnosti za umrežavanje. Manifestacija je podijeljena u tri glavna dijela: konferencija, takmičenje i Startup Bazaar, navedeno je na sajtu Preduzetnički portal.

Startup Village Livestream ’20 će se održati 21. i 22. maja 2020. godine, registracija je besplatna, a rok za prijavu na takmičenje 1. maj 2020. godine.

Više informacija o samom događaju, kao i sama registracija, dostupno je OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.