Izvor: eKapija | Petak, 21.02.2020.| 08:40
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Startap iz BiH krajem marta na vodećem investicionom skupu u Dubaiju AIM 2020

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Globalno AIM 2020 StartUp finale na kome će se predstaviti lokalni pobjednici iz 80 zemalja, održaće se u okviru desetog skupa Annual Investment Meeting od 24. do 26. marta ove godine u Svjetskom trgovačkom centru u Dubaiju.

Bosnu i Hercegovinu će u Dubaiju predstavljati pobjednik prvog nacionalnog AIM takmičenja koje će biti održano 24. februara u 09:00 sati u prostorijama CPCD-a u Sarajevu, koji je lokalni AIM partner, saopšteno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

Lokalnom pobjedniku biće obezbijeđeni put i smještaj za globalno takmičenje, kao i priliku da se bori za nagradu od 50.000 USD.

Tema ovogodišnjeg, desetog izdanja je "Ulaganje u budućnost: oblikovanje globalnih strategija ulaganja", a AIM 2020 će okupiti visoke vladine zvaničnike, donosioce odluka, korporativne lidere, privrednike, regionalne i međunarodne investitore, preduzetnike, te vodeće akademske i investicione stručnjake.

Na prošlogodišnjem događaju učestvovalo je više od 16.000 posjetilaca, 436 izlagača i suizlagača kao i više od 150 investicionih stručnjaka iz 143 zemlje sveta.

Inače, Annual Investment Meeting (AIM) je inicijativa Ministarstva ekonomije UAE pod pokroviteljstvom šeika Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, potpredsjednika i premijera UAE i vladara Dubaija.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.