Izvor: RTRS | Petak, 06.09.2019.| 13:49
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Edukativni program za buduće preduzetnike 21. septembra u Banjaluci

lustracija (Foto: Mila Supinskaya Glashchenko/shutterstock.com)
Start centar iz Banjaluke organizovaće 21. septembra u ovom gradu jednodnevni edukativni program pod sloganom "Budi i ti starter" namijenjen budućim preduzetnicima, čiji je generalni sponzor kompanija Prointer ITSS.

Predsjednik Start centra Vladimir Ćorda rekao je da je ovaj centar orjentisan na praktičan rad tako da sa učesnicima tokom programa aktivno radi na kreiranju poslovnog modela za njihovu ideju, definiše devet ključnih elemenata za budući biznis, te im pomaže da identifikuju ključne kupce.

- Na kraju im dajemo osnovne smjernice kako da testiraju svoju ideju na tržištu. Kroz Starter program je do sada prošlo 29 timova - rekao je Ćorda, saopšteno je iz Start centra.

Iz kompanije Prointer ITSS naglašavaju da je novi Starter ujedno i nova prilika da svi koji žele testiraju svoje ideje i preduzetničke sposobnosti.

- Najznačajnije u ovom projektu, osim same realizacije biznis plana, je otvorena prilika da polaznici iskažu svoju kreativnost i dobiju praktične savjete. Zato je naša podrška Starteru i ovog puta nesporna, jer svaki put šalje poruku da znanje i ideje zaista mogu da izazovu pravu revoluciju u životu svakog čovjeka - ističu o ovoj kompaniji.

Više informacija pogledajte na linku OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.