NavMenu

Takmičenje startapa u inovacijama finansijskih tehnologija - Elevator Lab Challenge 29. avgusta u Sarajevu

Izvor: eKapija Utorak, 27.08.2019. 12:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
Raiffeisen banka je pozivala sve zainteresovane da se u četvrtak, 29. avgusta pridruže takmičenju Elevator Lab Challenge koje će se održati u prostorijama HUB 387 i upoznaju se sa najperspektivnijim bosanskim fintech startapima koji će predstaviti svoje inovacije i najnovija rješenja iz područja finansijskih tehnologija.

Osam najboljih fintech startapa koji su prošli selekciju Raiffeisen banke, pred stručnim žirijem i publikom će se takmičiti za novčanu nagradu od 5.000 eura i plasman na regionalno finale Elevator Lab Challenge u Beču.

Rollsoft, Sentry, 15do3, Thematic, Logate i UhuraSolutions, Kliker, Digital Asset Management su timovi koji će se predstaviti pred stručnim žirijem kojeg čine: Haris Gondžo, direktor IT - Informacione Tehnologije, Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina; Hasan Hasić, Direktor centra digitalnog bankarstva, Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina; Rešad Začina, suosnivač i izvršni direktor Ministry of Programming; Edin Poprženović, CEO ABC TECH Group i Kenan Trokić, izvršni direktor kompanije Own.

Događaj je otvorenog tipa uz obaveznu prethodnu prijavu na sljedećem linku.


O takmičenju

Regionalni Elevator Lab Challenge je organizovan kroz lokalna takmičenja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Najbolji startapi sa svakog takmičenja dobiće nagradu od 5.000 eura, kao i direktan plasman u polufinale Elevator lab akceleratorskog programa Raiffeisen Bank International u Beču, gdje će se takmičiti s pobjednicima iz drugih zemalja.

Regionalni Elevator Lab Challenge završiti će se Gala događajem u Beogradu na kome će pobjednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 eura.

Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacija Startit, HUB385, HUB387, Heapspace, Networks.ba i Digitalizuj.me.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.