Izvor: biznis.ba | Srijeda, 06.03.2019.| 08:12
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvorene prijave za Startup Europe Week Mostar 2019.

(Foto: Rawpixel.com/shutterstock.com)
I ove godine, kao i posljednje tri, SPARK je domaćin Startup Europe Weeka u Mostaru, koji će biti održan 12. marta u 17 sati.

Glavna tema Startup Europe Weeka Mostar 2019 biće uspješne priče i prilike za financiranje startapa, a svoja znanja i inpute na ove teme s posjetiteljima će podijeliti gosti iz INTERA Tehnološkog parka, APH-a, Ministarstva privrede HNŽ-a, ali i startapi blablaDev, Digiqual i Imicron.

Iz SPARK-a su najavili da je događaj besplatan, te da se na njega može prijaviti putem kratke forme na ovom linku.

Startup Europe Week (SEW) najveći je regionalni poduzetnički događaj i pokret na lokalnoj razini čiji je cilj pomoći poduzetnicima da rastu i napreduju gdje god bili ili odakle dolaze. SEW je to dosljedno ostvarivao kroz niz lokalno usmjerenih događaja koji povezuju lokalni ekosustav i pokazuju poduzetnicima kakva je podrška dostupna na njihovoj određenoj gradskoj i regionalnoj razini.

SEW je prisutan u više od 300 gradova u više od 50 zemalja, u suradnji s više od 250 lokalnih suorganizatora. Tijekom 2016, 2017. i 2018, više od 150.000 poduzetnika prisustvovalo je događajima SEW-a diljem svijeta, a globalna publika od 6 milijuna poduzetnika je vidjela više od 20 milijuna pojavljivanja na veb i društvenim kanalima, stoji u priopćenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.