NavMenu

Otvorene prijave za treći Starter program 23. juna u Banjaluci

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 21.05.2018. 14:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: aerogondo2/shutterstock.com)Ilustracija
Start centar iz Banjaluke je otvorio poziv za učešće na trećem Starter programu koji se održava u Banjaluci 23. juna.

Pod sloganom "Budi i ti starter", Start centar nastavlja sa organizacijom jednodnevnog edukativno-mentorskog programa namijenjenog pojedincima i timovima koji žele da razvijaju svoje poslovne ideje ili koji žele da nauče konkretne vještine koje mogu koristiti za razvoj svojih poslovnih ideja u nekom budućem periodu.

- Na prethodna dva Starter programa smo radili sa 11 timova koji su razvijali poslovne ideje iz različitih domena: turizma, informacionih tehnologija, prehrambene industrije, marketinga, organizacije događaja itd. Tokom 12 sati, koliko program traje, učesnici su imali priliku definisati devet ključnih elemenata svog budućeg biznisa, dobiti savjete i smjernice od iskusnih preduzetnika, te steći osnovna znanja kako da svoju poslovnu ideju predstave potencijalnim budućim klijentima, partnerima, investitorima - istakao je Vladimir Ćorda, predsjednik Start centra.

Starter program je orijentisan na praktičan rad tako da učesnici nakon 12 sati intenzivnog rada kući idu sa razvijenim poslovnim modelom svoje ideje, znanjem kako da svoju ideju predstave u 30 sekundi i pripremljenom petominutnom prezentacijom poslovne ideje.

Ideja Starter programa je da učesnicima, osim praktičnih alata, omogući da dobiju konkretne savjete od strane mentora – uspješnih preduzetnika, da se povežu sa drugim učesnicima, razmjene ideje, grade svoju poslovnu mrežu i na taj način ostvare kontakte koji u budućnosti mogu rezultirati saradnjom.


Osim mentorske podrške, polaznicima je obezbijeđena stručna podrška i besplatni servisi neophodni za početak poslovanja: besplatne računovodstvene usluge na period od 3 mjeseca, besplatne usluge virtuelne kancelarije na period od 3 mjeseca, besplatan hosting i domen (.com, .net. .org), besplatno otvaranje i vođenje transakacionog računa na period od godinu dana, kao i druge proizvode i usluge uz popuste od 5% do 50%.

Više o samom Starter programu, kao i formu za prijavu, možete pronaći na zvaničnoj stranici.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.