Izvor: eKapija | Utorak, 30.05.2017.| 08:28
Izdvojite članak Odštampajte vijest

U Posušju otvoren Logistički centar za male i srednje poduzetnike i obrtnike

(Foto: Stock-Asso/shutterstock.com)
Logistički centar za male i srednje poduzetnike i obrtnike u općini Posušje u poslovnoj zoni Osrdak otvorili su u ponedjeljak, 29. maja, općinski načelnik Branko Bago i tajnik Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta Jozo Bejić, prenosi Manager.

Općinski načelnik Branko Bago kazao je kako je ovaj događaj jedan od koraka u nizu koje Općina poduzima kako bi pomogli domaćem gospodarstvu.

- Imali smo već interesa i upita za prostor u ovom centru. Tim povodom danas je raspisan i Javni natječaj za korištenje ovog prostora. Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta, čuli smo danas, pomoći će svim zainteresiranima s financijskom injekcijom za osnutak tvrtke, a općina Posušje će ovim prostorima i savjetima pomoći ljudima da startaju - kazao je Bago.

Tajnik Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta Jozo Bejić je kazao da ministarstvo raznim politikama i poticajima pomaže startap tvrtke i slične projekte.

- Nastojimo financirati ovakve poduzetničke infrastrukturne projekte kako bi potakli male i srednje poduzetnike i obrtnike da se druže i povezuju u ovakvim objektima, da rastu i stasaju u veća poduzeća - kazao je Bejić.

Mali poduzetnici i obrtnici već od juče imaju priliku prijaviti se na natječaj koji se nalazi na službenim stranicama općine Posušje za privremeno korištenje prostora Logističkog centra.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.