NavMenu

Startapovi i MSP sektor iz BiH pozvani na učešće u projektu Katana - Moguća finansijska podrška od 100.000 EUR

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 20.02.2017. 09:10
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavjestila je da je objavljen poziv za učešće u projektu "Katana". Ovaj poziv je namjenjen startapovima, malim i srednjim preduzećima agro i IT sektora i novih rastućih industrija.

Katana biznis akcelerator finansira Evropska komisija kroz program Horizon 2020.

Ovaj projekat obezbijediće prije svega pristup znanju, tehnologijama, kapitalu i tržištima, kako bi preduzeća kreirali i/ili ojačali svoju ponudu u domenu poljoprivrede i novih tehnologija, ali i ostvarili prisustvo na globalnom tržištu.

Katana biznis akcelerator će podržati 10 najuspešnijih konzorcijuma kroz direktnu finansijsku podršku u iznosu od 100.000 EUR po aplikantu i pružiće konzorcijumima specijalizovane treninge o tome kako uspješno pronaći investitore kako bi mogli da povećaju iznos finansiranja sopstvenog projekta.


Platforma za video aplikacije je otvorena do 28. februara 2017. godine. Drugi poziv biće otvoren od 01.04.2017. – 31.08.2017. godine.

Preduzeća zainteresovana za učešće u projektu mogu se prijaviti onlajn na http://katanaproject.eu/apply-now/.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj, Finansije

Jedinstveni TAG uređaj biće vezan za kreditnu karticu

Usklađivanje sistema elektronske naplate putarine na auto-putevima Srpske i Srbije korisnicima usluga znatno će olakšati plaćanje putarine.putarine Omogućiće i rasterećenje saobraćajne mreže i smanjenje gužvi. Upotreba jedinstvenog taga trebala bi da počne početkom turističke sezone, kažu u Autoputevima Srpske. - Funkcionisaće na način da funkcioniše i u Republici Srpskoj i u Srbiji, sa istim tagom će se moći prolaziti i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.