Izvor: Gradnja.rs | Utorak, 20.08.2019.| 08:49
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pregradni paneli omogućavaju transformaciju prostora - Od kancelarije do sale za konferencije

(Foto: Print screen)
Novi Würth Srbija trening i test centar u Beogradu konstruisan je unutar nekadašnjeg skladišta površine 540 m2 po projektu arhitekte Dejana Todorovića. Centar se sastoji se iz dve prostorne celine, koje su podeljene velikim prozirnim zidom od polikarbonata.

Prvi prostor obuhvata veliki kavez od čelične mreže, koji služi kao pokazni centar za CNC i mašine za sečenje laserom i plazmom, kao i prostoriju za testiranje proizvoda iz asortimana firme.

Iza prozirnog zida nalazi se višenamenski prostor površine 270 m2, koji se lako može transformisati i prilagoditi bilo kojoj programskoj potrebi. Jednostavnim pomeranjem pregradnih panela, ovaj prostor od niza individualnih učionica ili kancelarija može postati sala za konferencije, galerija, kao i prostor za korporativne proslave.

Konstrukcija je u potpunosti sačinjena od kutijastih čeličnih profila među kojima je u kavezu razvučena ekspandirana čelična mreža, dok je zid presvučen platnima od polikarbonata velikih dimenzija.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.