NavMenu

"Inside by Ećo" uređuje enterijer kancelarijskih prostora firme "Liva Group"

Izvor: eKapija Petak, 06.09.2013. 10:32
Komentari
Podeli

(Foto: Inside.ba)

Kompaija "Inside by Ećo" potpisala je ekluzivni ugovor za uređenje enterijera kancelarijskih prostorija sa firmom "Liva Group", navodi se na sajtu "Inside by Ećo".

Projektantica i dizajnerica "Inside by Ećo" Aida Koluder–Agić je rekla da je ideja vodilja enterijerskog rješenja prostora bila upotreba prirodnih materijala, u svrhu stvaranja ekološki osvještenog i nesintetičkog prostora.

- Stvorena je stimulativna radna klima i prijatna "kućna atmosfera". Enterijerska rješenja su inspirisana bosansko-hercegovačkom građevinskom tradicijom koja se najbolje ogleda kroz učestalu upotrebu orahovog drveta. Ono je zastupljeno u stropnim i zidnim oblogama, kao i u reprezentativnim segmentima prostora poput konferencijskog stola, radnog stola kancelarije generalnog i izvršnog direktora kao i u kancelarijama hijerarhijske vrhunske firme LIVA ENERGY - kazala je Aida te dodaje da je komplementarno orahovom drvetu zastupljen i medijapan biserno-bijele boje, kao i emajlirano-kaljeno staklo boje "cappuccina". Medijapan i staklo imaju zadatak refleksijom prostora unijeti dodatnu dimenziju širine, a svojom bojom utopliti prostor.

- Podna obloga ulaznog lobija je u diskretnom tonu mramorne šare, dok su podne obloge ostalih površina uključujući i vertikalnu komunikaciju (stepenište) rađeni sa parketnim oblogama, u boji "tamne čokolade" . Ona dodatno podiže i ističe skulpturalnost pojedinačnih komada namještaja, rađenih u unikatnoj izvedbi prema zahtjevima i potrebama klijenta. Uzor su bili naši standardni modeli trpezarijski i klub sto "Woody", koji svojom organskom formom unosi plastičnost i savremeni izraz etno stila naše zemlje - pojasnila je Aida Koluder-Agić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.