NavMenu

U Srebreniku započeta izgradnja novog stambeno poslovnog objekta - Srebrenik City

Izvor: eKapija Petak, 02.11.2012. 12:56
Komentari
Podeli

Sredinom jula 2012. godine, u Ul. 21 Srebreničke brigade u Srebreniku, započeta je izgradnja novog stambeno poslovnog objekta "Srebrenik City", što je u uslovima recesije svaka nova građevina veliki plus za Srebrenik, a posebno za bh. građevinsku operativu.

Dakle, radi se o objektu koji se pravi u Centru Srebrenika u neposrednoj blizini SPO-a "OS-Petrol" Srebrenik i objekta Pošte u Srebreniku, a neposredno do SPO "Autopijaca" i novog SPO-a koji izvodi firma "Gromex" d.o.o. Srebrenik na lokalitetu "Spahijina njiva".

Kako ističe investitor novog SPO-a Nuhanović Džemal, inače vlasnik i direktor firme GTP "Cobra" d.o.o. Srebrenik, objekt će posjedovati mogućnost jednostavnog priključenja na vodovodno-kanalizacioni, elektro te PTT sistem. Sve stambene jedinice će imati na rapolaganju najsavremeniju infrastrukturu, optičkom vezomće biti razvedena instalacija po stanovima do čvornih zajedničkih uređaja kojiće se povezati sa davaocima sljedećih usluga: internet, televizija, telefon te eventualno ostalih servisa.

Predviđena je izrada zajedničkog centralnog grijanja na čvrsto gorivo. Svaki sprat lamele, a ima ih sedam, sačinjava 10-11 stambenih jedinica različitih kvadratura. Svaki stan je samostalna stambena jedinica, sa zajedničkim ulazom, stepeništem, liftom i holom. Struktura stanova u objektu kreće se od cca 33 m2 do cca 120 m2. Kako ističe investitor završetak radova se očekuje do 25.12.2013. godine. Izgradnja objekta se vrši po evropskim standardima tj. koriste se: prirodni građevinski materijali, kvalitetne toplinske izolacije, moderna fasada, mjerni instrumenti potrošnje (grijanje,voda) za svaki stan posebno, zadovoljavajući broj garaža i parking mjesta, prostorno uređenje prilagođeno funkciji, zajednička kotlovnica na čvrsto gorivo za cijeli objekat.

Projektom je riješeno da se za potrebe stanovanja u prizemnoj etaži izgradi parking prostor sa 40 mjesta, sačinjen od 15 garaža i 25 nadziranih parking mjesta.

Detaljnije podatke vezane za sam projekat kao i izgled i rasposred stanova možete pogledati na web stranici: www.cobra-cotex.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.