NavMenu

Svjetska agencija za nekretnine otvara prvu franšizu: RE/MAX konačno i u BiH

Izvor: eKapija Utorak, 12.07.2011. 10:46
Komentari
Podeli

Šta drugo reći nego konačno! Najveća svjetska agencija za nekretnine otvara prvu od niza franšiznih agencija u Bosni i Hercegovini! To znači da će naši građani imati najkvalitetniju uslugu prometu nekretnina isto kao i klijenti RE/MAX-a u 85 država svijeta.

RE/MAX je najpoznatija i najveća franšizna mreža agencija za nekretnine u svijetu. U RE/MAX mreži se trenutno nalazi više od 4.000.000 nekretnina, više od 120.000 agenata i preko 7.000 agencija u 85 država svijeta. Od 1997. godine RE/MAX je lider na svjetskom tržištu nekretnina i uvrštena je među 50 kompanija koje su promijenile svijet zajedno sa kompanijama kao što su Microsoft, Ford, Apple, McDonald’s, FedEx, Nike, Sony, Coca-Cola, The Walt Disney Company...

Prva agencija RE/MAX-a počinje s radom sredinom jula u Sarajevu, a još tri su u pripremi u drugim gradovima Bosne i Hercegovine. Prema izjavi Regionalnog direktora za Bosnu i Hercegovinu, Antonia Jukića RE/MAX traži partnere na području cijele Bosne i Hercegovine za otvaranje franšiznih agencija za promet nekretnina, planirano je otvaranje 25 agencija do kraja iduće godine.

"Ovo je fantastična prilika za sve poduzetne ljude u Bosni i Hercegovini da kroz sistem RE/MAX-a pokrenu vlastiti biznis i osiguraju svoju egzistenciju", istakao je Jukić.

Ovo se može shvatiti i kao otvoren poziv svim ambicioznim i poduzetnim ljudima u Bosni i Hercegovini da učine korak u pravom smjeru u razvoju svoje karijere, te da ostvare svoje ambicije uz podršku najveće globalne kompanije za promet nekretninama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.