NavMenu

Doboj: Budući izgled i sadržaji hotela "Bosna"

Izvor: eKapija Četvrtak, 07.04.2011. 14:10
Komentari
Podeli

Početkom aprila Savath Hospitality Management je sa Ozrenturistom iz Doboja potpisao ugovor o pripremi i izvođenju objekta na tržište i optimizaciji projekta rekonstrukcije nekadašnjeg hotela "Bosna" u Doboju, koji uključuje pripremu novog hotela za otvaranje, regrutaciju i obuku personala, kao i svečano otvaranje hotela.

Nekadašnji hotel "Bosna", čija je rekonstrukcija počela krajem januara, dobiće potpuno novi izgled, a ukupna vrijednost radova je oko pet miliona KM.

"Od pređašnjeg hotela ostaje samo konstrukcija, dok će instalacije, enterijer i eksterijer biti kompletno novi, a hotel će biti opremljen u skladu sa internacionalnim hotelskim standardima. Bezbjednost i udobnost budućih gostiju jesu polazna osnova za Savath HM koji sa investitorom trenutno radi na prilagođavanju raspoloživog prostora", kažu za eKapiju iz kompanije Savath.

Unutrašnje uređenje biće u skladu sa potrebama savremenog gosta, bez obzira na to da li se radi o poslovnim, kongresnim ili turističkim posjetama. Sve sobe i apartmani će biti urađeni po principu "inteligentnih soba" (sobe će se otključavati i zaključavati pomoću magnetnih kartica, a vađenjem kartice iz čitača gasiće se svjetla, klimatizacija ili grijanje, TV uređaj i ostali potrošači električne energije).

Poslovni gosti će u ovom hotelu pronaći idealno mjesto za održavanje seminara, prezentacija ili kongresa, jer svih 6 sala različite veličine (do 450 mjesta) raspolažu najsavremenijom tehničkom opremom i pokretnim zidovima se mogu međusobno spajati ili razdvajati.

Također, ovaj prostor se može koristiti i za sve vrste privatnih proslava. Hotelski gosti će imati mogućnost da svoj dan privedu kraju opuštajući se u fitness i spa centru. Automobili gostiju će biti sigurni na hotelskom parkingu pod video-nadzorom i podzemnoj garaži.

Novi hotel će biti kategorisan sa 4 zvjezdice, imaće 100 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, od kojih će 2 biti namijenjene osobama sa posebnim potrebama, 6 apartmana, 5 banket i 1 kongresnu salu. U njemu će biti zaposleno oko 50 ljudi koji će biti obučeni za to da gostima za vrijeme boravka u najljepšem hotelu u Republici Srpskoj, a i okolini, pruže vrhunsku uslugu i nezaboravno iskustvo.

Inače, Hotel je svojevremeno poslovao u sklopu nekadašnjeg državnog preduzeća "Ozrenturist", a nakon promjene vlasničke strukture u junu 2008. godine objekat je potpuno zatvoren.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Projekti"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.