NavMenu

Usvojene inicijative za izmjenu regulacionih planova na Jahorini

Izvor: eKapija Nedjelja, 19.06.2022. 14:11
Komentari
Podeli
Jahorina (Foto: Teodora Brnjoš)Jahorina
Odbornici Skupštine opštine Pale usvojili su u petak inicijative za izmjenu i dopunu regulacionih planova dijela posebnog područja na Jahorini, kao i program podsticaja razvoju poljoprivrede za ovu godinu.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je novinarima da je nastavljena procedura izmjene regulacionih planova za Jahorinu i to su uglavnom inicijative za izmjenu, koje su prethodno bile pokrenute.

On je podsjetio da su odbornici na jednoj od prethodnih sjednica donijeli zaključak da se zaustavljaju sve dalje inicijative do izrade novog regulacionog plana, saopšteno je na opštinskom sajtu.

Jugović je dodao da su usvojeni i izvještaj o elektrosnabdijevanju na području opštine Pale, pravilnik i informacija o podsticajnim mjerama iz oblasti poljoprivrede i izmjena pravilnika u dijelu dopunskih prava Boračke organizacije Pale, kao i da je bilo dosta konstruktivnih inicijativa koje će u narednom periodu razmotriti i podržati.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.