NavMenu

Oglašena druga prodaja imovine Denara iz Bihaća - Vrijednost nepokretnosti veća od 4,5 mil KM

Izvor: eKapija Utorak, 11.01.2022. 14:40
Komentari
Podeli
(Foto: beeboys/shutterstock.com)
Stečajni upravnik preduzeća Denaro iz Bihaća je oglasio drugu prodaju nepokretnosti usmenim javnim nadmetanjem.

Prodaja je podijeljena u dva lota, a prvi LOT čini poslovni centar sa skladištem, izložbeni salon i pripadajuće zemljište. Poslovni objekat ima građevinsku i upotrebnu dozvolu, a objekat je jedinstvena funkcionalna cjelina veličine 18,30 x 18,38 m2 spratnosti prizemlje i jedan sprat. Bruto građevinska površina je 1.125 m2 a neto iznosi 1.071 m2.

Uz to prodaje se više parcela uz poslovne zgrade na parceli Otoke, kao i građevinska zemljišta u poslovnoj zoni Bihaća, a na čijem dijelu je izgrađen i montažni objekat koji nije uplanjen u katastarskom operatu. Na parceli Otoke prodaje se i poslovna zgrada površine od 795 m2. Cijena za cijeli LOT 1 iznosi 2.245.501 KM.

U okviru drugog LOT-a prodaje se proizvodna hala sa zemljištem, koja je izgrađena na lokalitetu užeg centra Grada Bihaća, u ukupnoj površini od 1.560 m2, a izgrađeni su i prilazni putevi i zelene površine. Na prodaju je i više parcela u naselju Luke, kao i poslovni objekat na parceli Autoservis povrine od 1.560 m2.

Cijena za LOT 2 iznosi 2.291.546 KM.

Kako je navedeno u oglasu sve nepokretnosti se ne mogu prodati ispod navedene početne cijene, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja uplate do 14. februara depozit u visini od 10.000 KM.

Licitacija će se održati isti dan sa početkom u 11 časova u prostorijama Općinskog suda u Bihaću.

Lista nepokretnosti kao i detalji prodaje se mogu pogledati OVDJE.

Uz nepokretnu imovinu, oglašena je i druga prodaja i strojeva i opreme čiju listu možete pogledati OVDJE. Vrijednost mašina je oko 7.000 KM.

Podsjećamo da je firma Denaro osnovana početkom 2007. u Bihaću. Kao porodična firma se u samom početku usmjerava kao prva i jedina specijalizirana u oblasti krovova. Djelatnost proširuje na projektni inžinjering i savjetovanje u građevinarstvu u oblasti krovnih konstrukcija, zaštite krovova, pokrovnog materijala, a kasnije poslovanje proširuje na uvoz specijalnih visokokvalitetnih komponenti za krovove.

Uz ovo bavili su se i pružanjem usluga prevoza robe kako u unutrašnjem tako i u međunarodnom transportu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.