NavMenu

Ponovo oglašena prodaja hotel Igman - Cijena snižena za više od 2 mil KM

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 06.12.2021. 12:03
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/schab)
Kantonalna agencija za privatizaciju KS objavila je novi javni poziv za prodaju hotela Igman po cijeni od 6,9 mil KM.

Hotel na istoimenoj planini, na Velikom polju, prodaje se metodom neposredne pogodbe, zajedno sa depadansom i pripadajućim zemljištem.

Početna cijena ovog puta je 6.926.000 KM. Inače, hotel je prodavan i u septembru ove godine, ali je cijena tada bila 9,2 mil KM.

Prodavac je KJP ZOI 84 – Olimpijski centar Sarajevo.

Otvaranje ponuda i direktni pregovori s ponuđačima održat će se u prostorijama Kantonalne agencije za privatizaciju Sarajevo 24. decembra 2021. godine s početkom u 09:30 sati.

Ponuđači su dužni dati pismenu izjavu da će u objektu obavljati hotelsko-ugostiteljsku, sportsko rekreativnu djelatnost ili djelatnost iz domena zdravstvenih usluga.

U cilju dobijanja što kvalitetnije ponude Komisija može odlučiti da se pregovori odvijaju u više krugova, s tim da se pregovori moraju okončati u roku od 60 dana od dana otvaranja ponuda. Konačno vrednovanje ponuda Komisija će izvršiti nakon izjašnjenja svih ponuđača da se njihove posljednje ponude imaju smatrati konačnim ili nakon isteka roka za davanje konačnih ponuda utvrđenog od strane Komisije bez obzira na izjašnjenje ponuđača o konačnosti njihovih ponuda.

Za više detalja o prodaji pogledajte OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.