NavMenu

Uskoro počinje izgradnja autobuske stanice u Višegradu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 23.08.2010. 12:55
Komentari
Podeli

U Višegradu uskoro počinju radovi na izgradnji autobuske stanice, potvrdio je za naš portal Tomislav Popović, načelnik Opštine Višegrad.

Izgradnja autobuske stanice veoma je važna za Višegrad, jer već godinama stanovnici ovoga grada nemaju adekvatnu autobusku stanicu.

"Dosadašnja autobuska stanica je bila smještena u zgradi bivše-sadašnje željezničke stanice. Vraćanjem zgrade njenoj namjeni Višegrad je ostao bez tog privremenog rješenja, a koje istini za volju nije bilo odgovarajuće. Izgradnjom autobuske stanice na novoj lokaciji Višegrad konačno dobija namjenski objekat za autobusku stanicu i ne samo za nju već i za neke dodatne sadržaje kao što su banka, turistička agencija i tehnički pregled vozila. Nova stanica će biti na lokaciji koja je najpovoljnija u širem okruženju i koju sigurno neće obilaziti autobusi kao što je do sada bio slučaj već će svi svraćati u nju", kaže Popović.

Pripremni radovi već su počeli. Idejno rješenje je urađeno, a u toku je i izrada tehničke dokumentacije. Vrijednost radova iznosi oko 60.0000 KM, dok je završetak izgradnje autobuske stanice planiran najesen.

E. Ko.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Projekti"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.