NavMenu

"Ruding" uskoro gradi stambeno-poslovni objekat u Istočnom Sarajevu

Izvor: eKapija Utorak, 03.08.2010. 14:13
Komentari
Podeli

Kompaniju "Ruding" regionalnog lidera u oblasti stambene izgradnje, poslova iskopa i prometa naftom i naftnim derivatima teška ekonomska situacija i regionu i kod nas nije spriječila da ide dalje.

Nakon nekoliko uspješno završenih projekata, kao i projekata koji se nalaze u završnoj fazi, "Ruding" za 15 dana kreće sa još jednim. Naime, radi se o izgradnji 15 lamela sa stambeno-poslovnim objektima koje će biti smještene na Vackovića njivama.

Svanimir Kreštelica, direktor kompanije "Ruding" za eKapija.ba kaže da se najprije kreće za izgradnjom jedne od lamela u okviru koje će biti stanovi od 40, 43 i 55 m2.

"To će biti reperzentativni stanovi. Zgrada će imati lift, bambus parket, stiropor izolaciju od 12 cm, čime će se stvoriti ušteda na grijanju oko 20 posto u odnosu na ostale investitore koji grade ovdje“, kaže Kreštelica, naglašavajući kako će se cijena kvadrata stana kretati od 1.400 do 1.500 maraka sa PDV-om zavisno od kvadrature i spratnosti.

Uz izgradnju lamela pranirana je i izgradnja mosta na rijeci Tilavi.

E. Ko.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Projekti"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.