NavMenu

Vlada FBiH dala saglasnost za prodaju Doma penzionera Nedžarići - Početna cijena od 10,3 mil KM

Izvor: eKapija Petak, 16.04.2021. 09:43
Komentari
Podeli

(Foto: Shutterstock.com/Lumpang Moonmuang)
Vlada FBiH je Federalnom zavodu za penzijsko i invalidsko osiguranje na jučerašnjoj sjednici dala saglasnost za provođenje postupka prodaje nekretnine u vlasništvu ovog zavoda.

Riječ je o prodaji Doma penzionera Nedžarići u Sarajevu, pribavljanjem ponuda putem zatvorenih koverti, po početnoj cijeni od 10.364.140 KM.



Prodaja će biti izvršena putem Agencije za privatizaciju u FBiH, a u skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima, na osnovu posebnog ugovora koji će zaključiti Federalni zavod i Agencija.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.