NavMenu

Jahorina dobija rizort - U kompleks Snježna dolina biće uloženo oko 20 mil KM (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 28.12.2020. 12:26
Komentari
Podeli
(Foto: facebook.com/snjeznadolinaresort)
Ove jeseni firma Legend iz Istočne Ilidže počela je gradnju velepenog turističkog rizorta na popularnoj Jahorini, čime će ova planina dobiti još jedan adut za domaće i strane turiste.

- Objekat smo počeli graditi prije tri mjeseca i trenutno smo sa dvije lamele izašli na treću ploču, dvije na drugu i jednu na prvu - kažu iz firme Legend za eKapiju.

Rizort se gradi u dvije faze. Prva, koja je u toku, ponudiće 7 stambenih lamela sa po 25 apartmana, dok je u drugoj fazi planirana izgradnja apart-hotela, sa SPA centrom i bazenom, restoranima, kafe-barovima, dječijom igraonicom, prostorijom za zabavu, fitnes salom... Parking je vanjski i osiguran je rampama i video nadzorom. Cijena apartmana je 1.900 EUR/m2 + PDV.

- Prva faza kompleksa je planirana da se završi krajem novembra 2021. godine, a druga odnosno hotel sredinom 2022. Ukupna površina prodajnog prostora u prvoj fazi je oko 8.000 m2, a druge faze je oko 9.000 m2 - ističu iz firme Legend.

Procijenjena vrijednost cijelog kompleksa je oko 20 mil KM.

T.B.


Fotogalerija
Snježna dolina Jahorina
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.