NavMenu

Oglašena prodaja imovine Natrona iz Maglaja

Izvor: eKapija Petak, 25.12.2020. 14:21
Komentari
Podeli
(Foto: sabthai/shutterstock.com)
Agencija za privatizaciju Zeničko-dobojskog kantona objavila je javni poziv za prodaju imovine u vlasništvu Natrona iz Maglaja, metodom neposredne pogodbe.

U pitanju je devastirana zgrada obrazovanja sa dvorištem, fiskulturno igralište i park, koje se nalazi u naselju Omerdino polje.

Zemljište u površini od 670 m2 predstavlja izgrađeno građevinsko zemljište, dok je preostalo zemljište sa namjenom dvorišta, parka i igrališta.

Lokacija je obuhvaćena Regulacionim planom i opremljena je raspoloživom gradskom infrastrukturom. Objektu i zemljištu pristupa se sa regionalnog puta R472 na relaciji Doboj-Maglaj-Zavidovići.

Početna cijena je 375.555 KM. Više detalja pogledajte OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.