Izvor: eKapija | Četvrtak, 19.11.2020.| 11:37
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Razvojna banka FBiH prodaje motel Bistrica i nekoliko poslovnih objekata

(Foto: Razvojna banka FBiH)
Razvojna banka FBiH oglasila je prodaju nekoliko poslovnih objekata kao i motela Bistrica u Maglaju.

Banka prodaje, između ostalog i poslovni objekat sa zemljištem u opštini Kiseljak, ukupne površine 5.840 m2, koji čine poslovna zgrada u privredi, pomoćna i stambena zgrada.

Takođe, na prodaju je i poslovni kompleks u opštini Sanski Most površina 6.338 m2, koji čine stambeno-poslovna zgrada i više pomoćnih objekata. U Gračanici Razvojna banka FBiH prodaje poslovni prostor površine 129,88 m2 smješten na lokaciji robna kuća – tržnica Gradačac.

Uz ove poslovne objekte, prodaje se i motel Bistrica i zemljište ukupne površine od 12.098 m2, koji se nalazi uz magistralni put Maglaj-Doboj.

- Prodaja se vrši po načelu "viđeno – kupljeno", a cijenu za kupovinu navedene nekretnine navodi kupac u svojoj ponudi. Rok plaćanja kupoprodajne cijene je 30 dana od dana zaključenja Ugovora o kupoprodaji – navodi se u objavljenom oglasu.

Ponude se dostavljaju najkasnije do 27. novembra, a otvaranje ponuda održaće se na adresi Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine, ulica Igmanska br. 1, Sarajevo, dana 30. novembra sa početkom u 13 časova.

Više informacija možete pogledati OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.