Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 20.07.2020.| 12:16
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Vakufska banka oglasila novu prodaju Hotela Citadela - U ponudi i šivaonica u Srebreniku kao i više poslovnih objekata

(Foto: facebook.com )
Vakufska banka oglasila je prodaju više nekretnina, poslovnih prostora i zemljišta.

Među ostalim, banka prodaje poslovni prostor i šivaonicu u Srebreniku, a radi se o dva poslovna objekta koji su izgrađeni u naselju NN Luka, Općina Srebrenik, na parceli ukupne površine 3.641 m2 a koja se nalazi neposredno pored regionalnog puta Srebrenik – Falešići – Gračanica sa kojeg je omogućen pristup.

U oglasu se navodi da prateća oprema za šivenje, štampu, vez i krojenje obuhvata 250 mašina i uređaja.

Oglašena je i nova prodaja Hotela Citadela koji se nalazi u ulici Rakovička cesta br.102, Ilidža, neposredno uz cestu na relaciji Sarajevo-Kiseljak. Objekat čine podrum, prizemlje, prvi sprat i potkrovlje. Površina Hotela Citadela iznosi 683,60 m2

(Foto: vakuba.ba)
Stambeno poslovna zgrada koja se nalazi neposredno uz Hotel Citadela se sastoji od poslovnog prostora u prizemlju i stambenog dijela koji čine sprat i potkrovlje. Površina stambeno-poslovne zgrade iznosi 205 m2. Pripadajući zemljišni posjed – dvorišna parcela je površine 2.451 m2.

Na prodaju je i poslovni prostor u Konjicu ukupne površine 940 m2 koji se nalazi u prizemlju poslovnog kompleksa u ul. Sarajevska do broja 43, kao i poslovni objekat u Ilijašu, Sarajevo.

Ovaj objekat se nalazi u okviru kompleksa označenog kao "Željezara Ilijaš" u Ilijašu, u ulici Bosanski put br. 215, kao poseban dio kompleksa koji ima regulisan prilaz internim saobraćajnicama i priključni put uz javnu saobraćajnicu.

Zainteresovani kupci ponude mogu da pošalju direktno Vakufskoj banci, a više informacija možete dobiti na broj tel. 061/828-557; 062/347-442 ili nerminh@vakuba.ba i emirs@vakuba.ba.

Sve nepokretnosti koje prodaje Vakufska banka su dostupni OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.