NavMenu

Vakufska banka oglasila novu prodaju Hotela Citadela - U ponudi i šivaonica u Srebreniku kao i više poslovnih objekata

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 20.07.2020. 12:16
Komentari
Podeli
(Foto: facebook.com)
Vakufska banka oglasila je prodaju više nekretnina, poslovnih prostora i zemljišta.

Među ostalim, banka prodaje poslovni prostor i šivaonicu u Srebreniku, a radi se o dva poslovna objekta koji su izgrađeni u naselju NN Luka, Općina Srebrenik, na parceli ukupne površine 3.641 m2 a koja se nalazi neposredno pored regionalnog puta Srebrenik – Falešići – Gračanica sa kojeg je omogućen pristup.

U oglasu se navodi da prateća oprema za šivenje, štampu, vez i krojenje obuhvata 250 mašina i uređaja.

Oglašena je i nova prodaja Hotela Citadela koji se nalazi u ulici Rakovička cesta br.102, Ilidža, neposredno uz cestu na relaciji Sarajevo-Kiseljak. Objekat čine podrum, prizemlje, prvi sprat i potkrovlje. Površina Hotela Citadela iznosi 683,60 m2

(Foto: vakuba.ba)
Stambeno poslovna zgrada koja se nalazi neposredno uz Hotel Citadela se sastoji od poslovnog prostora u prizemlju i stambenog dijela koji čine sprat i potkrovlje. Površina stambeno-poslovne zgrade iznosi 205 m2. Pripadajući zemljišni posjed – dvorišna parcela je površine 2.451 m2.

Na prodaju je i poslovni prostor u Konjicu ukupne površine 940 m2 koji se nalazi u prizemlju poslovnog kompleksa u ul. Sarajevska do broja 43, kao i poslovni objekat u Ilijašu, Sarajevo.

Ovaj objekat se nalazi u okviru kompleksa označenog kao "Željezara Ilijaš" u Ilijašu, u ulici Bosanski put br. 215, kao poseban dio kompleksa koji ima regulisan prilaz internim saobraćajnicama i priključni put uz javnu saobraćajnicu.

Zainteresovani kupci ponude mogu da pošalju direktno Vakufskoj banci, a više informacija možete dobiti na broj tel. 061/828-557; 062/347-442 ili nerminh@vakuba.ba i emirs@vakuba.ba.

Sve nepokretnosti koje prodaje Vakufska banka su dostupni OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.