NavMenu

Može li 13 biti srećan broj - Parma Trend oglasila novu prodaju hotela i benzinske pumpe

Izvor: eKapija Utorak, 30.06.2020. 13:33
Komentari
Podeli
(Foto: mojo cp/shutterstock.com)
Kompanija Parma Trend iz Laktaša oglasila je 13. javnu licitaciju kojom prodaje nepokretnosti vrijedne više od 1,7 mil KM.

Na prodaju su ponuđeni hotel Laktaši čija cijena ovaj put iznosi 1.301.732 KM, a podrazumijeva prodaju nekretnine površine 765m2 koja se nalazi u ulici Karađorđeva 37 Laktaši, izgrađena na zemljištu označenom sa KČ 269/3 upisanom u ZK 140 KO Laktaši ukupne površine 1.302m2 umanjeno za 13m2 eksproprijacije zemljišta od strane Opštine Laktaši za izgradnju kružnog toka, sa vlasništvom 1/1 udjela.

Na desetoj licitaciji cijena hotela je bila procijenjena na 1.822.425 KM i iznosila je 35% od procijenjene vrijednosti nekretnine. Nova cijena od 1,3 mil KM iznosi 25% od procjenjene vrijednosti.

Takođe, ponovo se prodaje i benzinska pumpa Lužani po novoj cijeni od 401.915 KM i predstavalja cijenu ispod koje se ne može prodati, i takođe iznosi 25% od procjenjene vrijednosti.

U avgustu prošle godine ova benzinska pumpa se prodavala po cijeni od 562.681 KM.

Nekretnina pumpe zauzima površinu 127 m2 , sa nadstrešnicom površine 330 m2, hale u izgradnji površine 624 m2 i poslovnog objekta u izgradnji površine 1.660 m2 se nalazi u Lužanima Bosanskim, opština Derventa.

Ponuđena imovina prodaje se u zatečenom pravnom statusu i viđenom stanju u momentu prodaje i na kupce se prenosi obim prava kojima prodavac raspolaže, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.Prodaja navedene imovine izvršiće se prikupljanjem zatvorenih i zapečaćenih pismenih ponuda uz mogućnost licitiranja na samoj licitaciji između registrovanih ponuđača koji su se prijavili na licitaciju zatvorenom ponudom i potpisali izjavu o depozitu.

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja dostave zatvorenu pismenu ponudu za svaku nekretninu pojedinačno i dostave dokaz o uplaćenom depozitu na račun broj 562-099-81333280-80 (NLB banka ad Banja Luka) najkasnije do 24. jula 2020. godine.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju pravna i fizička lica koja su izvršila uplatu depozita u iznosu od 50.000 KM za hotel, a za benzinsku pumpu depozit iznosi 40.191 KM.

Podsjećamo da je Parma Trend prošle godine imala više javnih licitacija na kojima je osim neprodatog hotela i pumpe nudila i druge nekretnine poput Autoservisa i Tehnički pregled vozila Laktaši.

Otvaranje prispjelih ponuda obaviće se na licitaciji zakazanoj 28. jula u 13 sati u sali (prizemlje) Okružnog privrednog suda u Banjaluci, Gundulićeva 108.

Više informacija možete pogledati OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.