NavMenu

Aragosta invest gradi stambeno-poslovni objekat u Banjaluci - Casa Mia sa više od 120 stanova gotova krajem 2021. (FOTO)

Izvor: eKapija+ Četvrtak, 12.12.2019. 10:44
Komentari
Podeli
U banjalučkom Bulevaru Stepe Stepanovića kompanija Aragosta invest počela je gradnju modernog stambeno-poslovnog objekta Casa Mia, koji će kada bude završen krajem 2021. ponuditi 124 stana, deset poslovnih prostora, kao i vanjski i unutrašnji parking prostore na 3 nivoa u podrumskim etažama.

- Objekat se gradi po principima energetske efikasnosti, što je praksa za sve naše objekte već duži niz godina. To podrazumijeva gradnju kvalitetnim, biološkim materijalima, sa poboljšanim termoizolacionim i zvučnoizolacionim svojstvima, koji su izrađeni na bazi prirodnih materijala, koji nemaju štetna isparenja i omogućavaju zdravu mikroklimu u prostorima - kažu za eKapiju iz Aragosta investa.

Kod ovog objekta novina je i "smart home" sistem, gdje će korisnici-vlasnici stanova pomoću aplikacija na pmetnim uređajima upravljati rasvjetom i uređajima u svojim stanovima. Sve ovo se radi u cilju smanjenja potrošnje energije, kao i troškova korisnika prostora.

Vanjski prostor do Bulevara Stepe Stepanovića je osmišljen je kao mali trg, sa interesantnim popločenjem, oplemenjen zelenilom i urbanim mobilijarom. Sa trga se pristupa stambenim ulazima u obje lamele, a kroz pasaž na sredini zgrade ostvarena je veza sa prostorom na drugoj strani objekta, gdje su kolski pristupi objektu.

- Osim modernog, komfornog objekta, koji štedi energiju, velika prednost je i lokacija. Objekat je smješten u jednoj od najljepših banjalučkih ulica, Bulevaru Stepe Stepanovića, koji je poznat kao jedna od najpitomijih i najljepših gradskih ulica. Zahvaljujući njenim bogatim drvoredima, lakom pristupu, blizini gradskog jezgra i raznovrsnih sadržaja, kao i rijeke Vrbas, ova ulica jedna je od najprimamljivijih stambenih zona grada - kažu iz Aragosta investa.

Značajna prednost ove lokacije je brz i lak pristup svim svakodnevnim sadržajima, koji su neophodni za život u gradu. Na maksimalno tri minute hoda od kompleksa smješteni su univerzitetski centar, dvije osnovne škole, vrtići, banke, marketi, mnogobrojni prodajni i uslužni objekti.

- Za samo 15 minuta laganog hoda od vašeg budućeg doma, možete biti u strogom centru grada, a kada se izgradi novi planirani most na rijeci Vrbas, taj period smanjiće se i duplo. Na samo dva minuta hoda je rijeka Vrbas sa svojim mnogobrojnim sadržajima - rekreacija u prirodi, zabava za djecu, ugostiteljski sadržaji - kažu iz Aragoste.

T.B.

Fotogalerija
Stambeno-poslovni kompleks Casa Mia
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.