NavMenu

Na prodaju imovina bijeljinskog Elvaca vrijedna 24,35 mil KM - Licitacija zakazana za 16. decembar

Izvor: eKapija Utorak, 19.11.2019. 13:21
Komentari
Podeli
(Foto: elvaco.net)
Bijeljinski Elvaco u stečaju raspisao je tender za prodaju imovine vrijedne 24,35 mil KM.

Kako je navedeno u tenderu stečajni dužnik prodaje zemljište, objekte, opremu i zalihe putem usmenog javnog nadmetanja, odnosno licitacije.

- Imovina se prodaje u cijelini i cijena ispod koje se imovina stečajnog dužnika ne može prodati iznosi 24,35 mil KM - dodaje se.

Imovina se prodaje u zatečenom imovinsko-pravnom statusu, u viđenom stanju, bez pružanja garancija u momentu prodaje i na kupca se prenosi obim prava kojim stečajni dužnik raspolaže u momentu prodaje, pa se naknadni prigovori neće uzimati u obzir, a stečajni dužnik ne odgovara za eventualne nedostatke koje kupac utvrdi po izvršenoj prodaji.

Licitacija će se održati 16. decembra u 12 časova u prostorijama stečajnog dužnika u Bijeljini. Za više detalja o tenderu pogledajte OVDJE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.