Izvor: Nezavisne novine | Utorak, 29.10.2019.| 12:38
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Licitacija za prvu parcelu u banjalučkoj poslovnoj zoni Jelšingrad 13. novembra

Ilustracija
Ilustracija (Foto: shutterstock.com/BlueSkyImage)
Građevinska parcela od dva hektara u novoj banjalučkoj poslovnoj zoni Jelšingrad biće 13. novembra ponuđena kupcima putem licitacije, a početna cijena iznosi 2,24 mil KM, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Parcela, koja je u vlasništvu Grada, kompletno je opremljena infrastrukturom i nalazi se u blizini autoputa, pruge i međunarodnog aerodroma.

- Parcela se prodaje po veoma povoljnoj cijeni u odnosu na cijene zemljišta u tom dijelu grada - navode iz resornog odjeljenja.

Ova nepokretnost je namijenjena za izgradnju poslovnih objekata i prva je od dvije koje će u novoj poslovnoj zoni biti stavljene na raspolaganje investitorima.

- Sve to ovu parcelu čine atraktivnom za investitore koji još u naredne dvije sedmice mogu da podnesu prijave za licitaciju. Pravo učešća u postupku licitacije imaju privredni subjekti koji su registrovani za obavljanje proizvodne djelatnosti - navode iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Prema planiranoj dinamici, prvi inestitor bi mogao ući u novu poslovnu zonu do kraja ove godine.

Svi zainteresovani ponuđači dužni su da do 12. novembra do 13h dostave urednu prijavu za licitaciju na protokol Gradske uprave Banjaluka.

Licitacija će biti održana u zgradi Gradske uprave sa početkom u 12 časova.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.