Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 21.10.2019.| 15:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Na prodaju hotel Rudar u Zenici - Procjenjena vrijednost kompleksa 3,16 mil KM

Ilustracija (Foto: Andrey Burmakin/shutterstock.com)
Kantonalni porezni ured Zenica objavio je prvu javnu aukciju prodaje hotela Rudar radi izmirenja poreznih dugovanja, a procjenjena vrijendost kompleksa iznosi 3,16 mil KM

Na aukciji koja će biti održana 29. oktobra 2019. godine u 12 sati u Kantonalnom poreznom uredu Zenica na prodaju će biti kuća i zgrada sa dvorištem površine 4.386 m2 i Rudarski hotel, te kafana površine 864 kvadrata.

Ponuđači na prvoj aukciji su dužni na početku aukcije Odboru za aukciju položiti depozit u iznosu od 10% od početne cijene.

Prodaja robe se vrši po principu viđeno - kupljeno, pa se naknadne reklamacije neće uvažavati, saopšteno je na sajtu PUFBiH.

Ukoliko nakon završene prve aukcije ostane imovina koja nije prodate održat će se druga aukcija, pola sata nakon završetka prve. Na drugoj aukciji najniža cijena je 75% od najniže početne cijene na prvoj aukciji. U vremenskom roku od pola sata oni koji žele da dostave ponude, polažu depozit koji pokriva 10% od nove najniže cijene.

Sva zainteresovana lica imovinu mogu pogledati na lokalitetetima navedenim u ovom oglasu, dana 24. oktobra 2019. godine (četvrtak) u vremenu od 10 do 14 sati, a dokaze o vlasništvu mogu pogledati u Kantonalnom poreznom uredu Zenica.

Za više detalja pogledajte OVDJE.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.