Izvor: eKapija | Srijeda, 30.09.2009.| 11:24
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Zenica: Svečano otvoren Tehnički centar BIHAMK-a: Investicija vrijedna 2 mil. KM

Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo i nekadašnji predsjednik Bosanskohercegovačkog auto moto kluba (BIHAMK) Ibrahim Koluder 29.09.2009. godine su na prigodnoj svečanosti, na ulazu u Zenicu, u naselju Blatuša, pustili u rad savremeni Tehnički centar BIHAMK-a.

Kako je izjavio Zoran Kalinić, aktuelni predsjednik BIHAMK-a, u izgradnju objekta u Zenici, koja se po broju registriranih članova BIHAMK-a nalazi na drugom mjestu, odmah iza Sarajeva, uloženo je oko dva miliona KM.

U novootvorenom Tehničkom centru uposleno je 12 radnika, a svečanosti otvaranja, osim velikog broja poslovnih partnera i korisnika usluga, prisustvovali su načelnik Općine Zenica Husejin Smajlović i Werner Kraus, predsjednik Međunarodne automobilističke federacije (FIA) za Evropu i Bliski istok.

Kraus je naglasio da će BIHAMK-ov Tehnički centar zasigurno značiti veliki korak naprijed u stabilnom razvoju bh. auto-moto kluba i još kvalitetnijem pružanju usluga, kako domaćim, tako i članovima stranih autoklubova koji automobilima posjećuju BiH, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.