Izvor: eKapija | Nedjelja, 28.04.2019.| 18:05
Izdvojite članak Odštampajte vijest

U trebinjskom Gradu sunca niče Bijeli grad - Jedinstven kompleks imaće kongresni centar, apartmansko naselje, etnoselo

(Foto: Hercegovinapress.com)
Novi biser kongresnog turizma, tako bi se mogao nazvati Bijeli grad, kompleks izgrađen u trebinjskom Gradu Sunca koji vrata za posjetioce otvara već ove sezone, javlja Trebinjelive.

- Radi se o apartmanskom naselju, koje se prostire na gotovo pet hektara i ima sve potrebne sadžaje za organizaciju kongresnih manifestacija, poslovnih susreta, kulturnih i sportskih događaja - kažu u agenciji BAM Consulting, koja vodi marketinšku kampanju kompaniji Swisslion.

U pitanju je jedinstven koncept "grada u gradu" čiji je idejni tvorac najveći hercegovački investitor i privrednik, Rodoljub Drašković.

Kompleks raspolaže sa 155 apartmana i nekoliko restorana sa različitom gastro ponudom, kongresnim centrom od 650 mjesta, vještačkim jezerom, etnoselom i kampingom.

- Izgradnja prvog bloka kojeg čini 60 luksuzno opremljenih apartmana sa terasama je završena. Namještanje je u toku, a na raspolaganju će korisnicima biti početkom juna - kažu iz Grada sunca.

Arhitektura i sadržaji Bijelog grada imaće obrise svih kultura koje su gravitirale na ovim prostorima.

Prostor će odisati svežinom, mirom i prostranošću jer će biti oplemenjen vještačkim jezerom i obiljem vegetacije svojstvene mediteranskom podneblju.

Izgradnjom ovog projekta Grad sunca koji već raspolaže sa akva parkom, sportsko – rekreativnim centrom Olimp, luksuznim hotelom Panorama, spa centrom Galija i Dino parkom biće jedinstven turistički kompleks u cijelom regionu čija će ponuda moći da zadovolji i najzahtijevnije turiste i kolektive.

Bijeli grad posjeduje i veliki kongresni centar, a već od maja su dogovoreni susreti plumologa regiona, radničke igre zaposlenih u vodovodima Republike Srpske, kao i okupljanje Sindikata Uprave.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.