NavMenu

Stambeno-poslovni kompleks Dijamant na Otoci biće završen u junu

Izvor: eKapija Utorak, 26.03.2019. 09:24
Komentari
Podeli
Počeli su završni radovi na stanovima lamela B i C u novom stambenom naselju Dijamant na Otoci. U ponudi su stanovi fleksibilnih dispozicija, od 80 do 160 m2.

Kako se navodi na sajtu agencije Prostor, završena je I faza koja je obuhvatala izgradnju podzemnih garaža u suterenu -1 i -2. Trenutno je u toku II faza izgradnje kompleksa Dijamant, koja obuhvata izgradnju nadzemnih etaža Lamela B i C. Kompleks se zavšava sa III fazom i lamelom A koja je već u procesu izgradnje.

U skladu sa regulacionim planom donijeta je odluka o izgradnji kružnog toka uz sami stambeno poslovni kompleks Dijamant, što će omogućiti lakšu i efikasniju povezanost ovog dijela Otoke sa ostatkom grada.

Kompleks će se, inače, sastojati od 3 lamele između kojih se nalazi uređena zelena površina. Vanjsko uređenje objekta je tretirano u kombinaciji popločanih i zelenih površina, sa hortikulturnim uređenjem kojim se stvara prijatan ambijent za stanovanje.


Lamele B i C će imati 12/14 odnosno 16 spratova ukupne neto površine stambenog prostora 15.500 m2 od kojih je više od 60% stanova već prodato.

Završetak izgradnje kompleksa je planiran za jun 2019. godine.

Investitor je sarajevska firma E-SPV, a vrijednost investicije je 40 mil KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.